Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PVN un pakalpojumi uz ES
Līd šim piemēroju saviem pakalpojumiem 0% likmi uz ES bija 28. panta 6 daļa, kura nu ir izslēgta no PVN likuma.Šodien VIDā dabūju atbildi, ka tagad tas ir NEAPLIEKAMS darījums... likumā diemžēl, nevaru atrast, ka pie neapliekamiem darījumiem būtu kkas par to teikts..... Agrāk iekļāvos šajos nosacījumos:
4. panta 7 daļa:
3) juridiskie (arī advokātu, notāru), grāmatvedības, revīzijas, konsultāciju, tulkošanas, ekspertīžu, inženieru, tirgus izpētes un vadības pakalpojumi, kā arī patentu valdes darbība;
Lūdzu palīdziet atrast, kur ir teikts, ka iepr. minētie pakalpojumi neapliekas ar nodokli.
Liels paldies.
Atbildes (27)
Я писала письмо в Министерство финансов по этому вопросу-
Ja SIA sniedz citas ES dalībvalsts uzņemumam pakalpojumus, par PVN nomaksu ir atbildīgs pakalpojumi saņēmējs. Izrakstot nodokļa rēķīnus , PVN NEUZRĀDA, atsaucoties uz 4.1 panta ceturtās daļas 1.punktuvai Padomes 2006.g. 28.novembradirektīvas 2006/112/EK par kopējo pvn sistēmu 196.pantu
А зачем письмо писать, закона недостаточно?
Руководство заставило,им хотелось иметь статью с 0 и ответ Минфина)))))
Руководство заставило,им хотелось иметь статью с 0 и ответ Минфина)))))
А ответ минфина никакой юридической силы не несет.
Альбиш, ну для этого руководства главное бамага с гербомLOL
А про герб-то я и не подумала
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture