Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Zalktis - как закрыть 6,7 и 8
Доброе утро!! Подскажите, пожалуйсто, как закрывать 6,7 и 8? В ручную или же надо что-нибудь настроить, чтобы автоматически считала?
Atbildes (19)
А можно ещё вопрос? Что по поводу с субконтами? Конкретно, интересует, konta izraksts, допустим, дебиторов. Если заносить каждого по отдельности - 23801, 23802 и 23803 и т.д., то чтобы узнать остаток всех 2380, надо сделать отдельно konta apgrozijums каждого, а потом сложить остатки? Или есть другие варианты? Спасибо!
Есть! Купить нормальную программу!!!LOL
остаток всех 2380, надо сделать отдельно konta apgrozijums каждого, а потом сложить остатки?
----------------
Не, потом попросите 2380. Должен всех дать.
Можно будет найти обороты счёта в т.ч. с подсчетами.
Отдельно складывать нет необходимости.
Lai uzzinātu atlikumus katram debitoram nav obligāti katram piešķirt savu konta Nr (pieļauju ka to Jums nav daudz), var ieiet: Klientu apgrozījumi, konts 2380. Redzēsiet atlikumu katram klientam atsevišķi un visiem kopā.
Frezy
Jauno versiju saņēmāt?
Es vēl nesaņēmu. Laikam joprojām tiek veikti labojumi. Vai varbūt Jūs jau saņēmāt?
Vēl ne. Gaidu nepacietībā, jo visvairāk apgrūtina , ka nevar ar i-banku importēt MU no vecās programmas.
Es arī pagaidām vēl neesmu saņēmis.
Es šodien nopirku.Unarī jau gaidu.Manpatīk pārmaiņas - arī datorprogrammās:). Domāju, ka līdz nākošnedēļai jau būs.
Nopirku - tas ir kā? Samaksājāt?
Es arī samaksāju jau pasen, solīja pēc 25.janvāra. Gaidu joprojām.
Jā, samaksāju.Nekas. Labs nāk ar gaidīšanu, silts ar sildīšanu.:)
Apsolīto trīs gadus gaida.
Ticiet man, tik ilgi nebūs jāgaida.Tuvākajās trīs darba dienās saņemsim un tad dokumenti "kūpēs", ka darbosimies.:-)
Pa to laiku man jau viss būs izkūpējis...
Nu, nu vai tik traks darba temps?LOL
Aivars, "kupēs" tad kad būs programma...:-)
Man algas jau sarēķinātas, cilvēki (darbinieki) nevar gaidīt programmu, jo gan pašiem, gan viņu bērniem gribas ēst jau šodien.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture