Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Iesācējiem
atskaites EDS Uz tēmu sarakstu
Atbildes (29)
Отчёт,который нужен Вам называется "Paziņojums par FP izmaksātajām summam (kopsavilkums)" и там всё нормально принимает.Может Вы не тот документ выбрали?
Vēl viens jautājums par EDS
Man ir jāaizpilda Ziņojumā par VSOI 6 un 7 aile par iepriekšējiem mēnešiem, bet darbinieks ir atbrīvots no darba jau novembrī, kurā sadaļā man šo darbinieku ielikt vai kā precizēt par viņu ienākumus?
Man ir jāaizpilda Ziņojumā par VSOI 6 un 7 aile par iepriekšējiem mēnešiem, bet darbinieks ir atbrīvots no darba jau novembrī, kurā sadaļā man šo darbinieku ielikt vai kā precizēt par viņu ienākumus?

Liepal 11.01.2010 15:38
114 ziņojumi
114 ziņojumi
Precizējumi pie apdrošin. visos veidos ( ja vien nav pensionārs, ja ir tad tur), bet tikai nododot janvārī par decembri var precizēt novembri.Vēlāk tādu iespēju vairs nav.

Man atkal ir tāds brīnums - dokuments ir izveidots, pieņemts nosūtīšanai, bet viņam nav tā poga, kur var parakstīt..un es līdz ar to viņu nevaru nosūtīt..kas pa vainu varētu būt?
Сдавала сводный по з/п и второй строчкой указывала выплаченые дивиденды (с кодом 1101,если не ошибаюсь),документ принят и из СГД пока не звонили
Я сдавала отдельно зарплату с кодом и отдельно дивиденды с кодом на одного и того же человека. Если что не понравится, позвонят, наверно.
Вообще то коды начинающиеся на 1,,, это облагаемый доход, код дивидендов 3011 - необлагаемый. Или я что-то путаю?
Код 1101 это налогом облагаемые дивиденды.
Необлагаемые дивиденды 3011, и появляется эта возможность только если указать, что отчет за год. Вот здесь и начинаются проблемы. Невозможно сдать от фирмы больше одного годового отчета, хотя отчеты и разным людям, не берет, присылает отказ.
Необлагаемые дивиденды 3011, и появляется эта возможность только если указать, что отчет за год. Вот здесь и начинаются проблемы. Невозможно сдать от фирмы больше одного годового отчета, хотя отчеты и разным людям, не берет, присылает отказ.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt