По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Pašnodarbinātais un bankas konts? Uz tēmu sarakstu

Pašnodarbinātais un bankas konts?
Sveiki! Vai, ja esmu reģistrējusies kā pašnodarbinātā persona man jābūt atsevišķam bankas kontam, kur veikt darījumu summu apgrozījumu? Vai varu drboties ar jau esošo kontu, kurā man arī algu maksā darba vieta?
Dennii
Dennii 09.01.2010 18:16
95 ziņojumi

Atbildes (3)

Ministru kabineta noteikumi Nr.188

Rīgā 2007.gada20.martā (prot. Nr.19 19.§)

9. Personas skaidrās naudas atlikums kasē un bezskaidrās naudas atlikums kredītiestāžu (banku) kontos, kā arī saņemtās un izsniegtās naudas summas, kuras norāda žurnālā, ir nošķirtas no personiskajām vajadzībām izlietojamām naudas summām. Ja kredītiestādes (bankas) kontu izmanto ne tikai norēķiniem saimniecisko darījumu nodrošināšanai, žurnālā norāda visas šajā kontā saņemtās un no tā izsniegtās naudas summas. Naudas summas, kas gūtas ārpus saimnieciskās darbības un izlietotas personiskajām vajadzībām, ja tās ir nošķirtas no saimnieciskajā darbībā iegūtajām un izlietotajām naudas summām, žurnālā neieraksta.
Vijoliite
Vijoliite 09.01.2010 18:24
1711 ziņojumi
Paldies
Dennii
Dennii 09.01.2010 18:27
95 ziņojumi
Vai tad ? Tas ir nopietni:-|
Vijoliite
Vijoliite 09.01.2010 19:01
1711 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.