Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pamatlīdzeklis
Labdien.
Varbūt kāds var pateikt uz kādu kontu man jāskaita PVN, ja pamatlīdzeklis ir pirkts Norvēģijā.
Paldies.
Atbildes (13)
Так какой понравится, на тот и считайте
Da,sposibo.....
Nikak nemagu vibrat kakoj mne nravitsja.....:-D
Tā ir smagā mašīna..... man VID ā pateica, lai maksāju valsts kasē.... to PVN.
Bet mana grāmatvede neceļ klausuli,.... tagad nevaru tikt skaidrībā uz kuru kontu jāskaita.....
Paldies.
Vispirms nesaprotu kā tas PL
pirkts.IrPVN 0%, visdrīzāk ka nē, jo tad nebūtu ko grāmatot.Bet ja uz vietas Norvēģijā un ar Norvēģu PVN ,tad klāt pie PVN vērtības. Ja nu vienīgi muitas PVN ( neatceros liekas Norvēģija nebija ES). Nu tā teikt ir varianti:-D
Вот даже и не знаю, что Вам предложить:-) Мне вот бабочки нравятся, но можно и в ромашках:-D
А вообщем-то, бухгалтера такой ПВН относят на 572Х, ПВН по импорту:-)
Es tišām nezinu, trīs reizes laboju deklarāciju, gāju pie VID konsultantiem utt.
Mašina atvesta ar prāmi , nauda pārskaitīta caur banku..... un tālāk neko nesaprotu....
Ja hoču zaplotit nalog.... kuda evo otnesti neznaju .....:-/ ... mne skazali Valsts kasē....
Ig555
Вам номер счёта в госкассе нужен за растаможку?
Saņēmējs Valsts kase
Reģistrācijas numurs 90000050138
LV66TREL1060000513000 Iekasētais pievienotās vērtības nodoklis, izlaižot preces brīvam apgrozījumam
http://***censored***/lv/gramatveziem/budzetakonti
Jāgaida, kamēr grāmatvede pacels klausuli, kas cits atliek.
Paldies, Jums visiem.
Jauku vakaru.
Ig555 - pēdējais laiks mainīt grāmatvedi!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture