По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

Ievestas preces no ES, bez atlīdzības Uz tēmu sarakstu

Ievestas preces no ES, bez atlīdzības
Mums piegādātājs no ES ir piekritis samaksāt sodu (par kavētu PL piegādi 2007./2008.gadā), no kuras pusi mēs "izņemsim" rezerves daļās. Tātad,

es pareizi saprotu? - iemaksāto naudas summu uz soda naudām,

bet kā tiek uzskaitīta noformēta šī te rezerves daļu piegāde , par kuru maksa nav paredzēta? Kas ir šādos gadījumos ar PVN?
Bavaria
Bavaria 05.11.2009 09:57
88 ziņojumi

Atbildes (7)

rezerves daļu iegāde, pareizāk sakot. Bez atlīdzības, tātad.
Bavaria
Bavaria 05.11.2009 09:58
88 ziņojumi
Проводите обычным взаимозачетом. Вы им счет на штрафные, они вам деньги и запчасти.
Albina
Albina 05.11.2009 09:59
64884 ziņojumi
Man arī sākumā bija tāda doma, bet reāli - ieņēmumos soda nauda atspoguļojuma tikai tādā summā, kādā to iemaksā nevis aprēķina, tā es saprotu (ja pareizi saprotu?)
Bavaria
Bavaria 05.11.2009 10:06
88 ziņojumi
Nu bet visa summa soda jau arī būs apmaksāta.Viena daļa naudā, otra rezerves daļās.Tikai ta visu vajag līgumā aprakstīt, tad rez.daļas apmaksu no Jūsu puses savst.ieskaitīsiet parādus.
Ilma
Ilma 05.11.2009 10:20
30495 ziņojumi
Tātad, rezerves daļas ar invoice, tad arī attiecīgi veicu PVN reversu. Savstarpēji ieskaitamies un viss. (?)

Kas tas par līgumu bija domāts - vienošanās par ieskaitu?
Bavaria
Bavaria 05.11.2009 10:28
88 ziņojumi
Jā rezerves daļas kā parastu preces saņemšanu iegrāmato.Bet līgumam jābūt par soda naudas summu, tās apmaksu- nauda + preces un preces daļas savst.ieskaitu.Tā teikt visu smuki aprakstīt, lai visiem viss skaidrs.
Ilma
Ilma 05.11.2009 10:33
30495 ziņojumi
Paldies.;-)
Bavaria
Bavaria 05.11.2009 10:52
88 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.