Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
schet s PVN??? Uz tēmu sarakstu

Lirina 30.06.2004 22:01
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Atbildes (4)
Vispār transporta firmai ir taisnība, ja izpildes beigu datums ir maijs, tas ir ja krava nonāca muitas noliktvā maija sākuma, tai jāizraksta rēķins ar PVN.

Victory51 30.06.2004 23:04
1 ziņojums
1 ziņojums
Transportnie uslugi s "muiti" na "muitu" do vstuplenija v ES schitalis' "eksportom',a teper' "tranzitom",i PVN ne obkladivajutsja,nezavisimo ot togo,javljaetsja li zakazchik platel'shikom ili net(tak ze,kak i ispolnitel'.Dlja podtverzdenija etogo ranee zapolnjalas' eksportnaja deklaracija,a teper' tranzitnaja.(likums 7.p.1.d.2.p.)T. e. nachislennie PVN na sdelku nichem ne obosnovano.Mimogli bi voobshe ne platit' i zdat',poka ne peredelaetsja schet,no ne hochetsja sorit'sja i dovodit' delo do suda(tem bolee v zajavke podtverdili oplatu v techenii opredeljonnogo vremeni).U nas mnogie posle 1 maja oshibalis',ja zvonila-oni peredelivali schet,a zdes' upjorlis' i vsjo...

Lirina 30.06.2004 23:28
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Neuzeli pridjotsja idti v "konsul'taciju"?:((Ne bilo li u kogo-nibud' takoy situacii,kogda za sdelku,ne oblagaemuju PVN uplachen nalog?Kak bit' v takoy situacii?Dolzen li perevozchik podat' ispravlennuju deklaraciju,vernut li emu den'gi?

Lirina 02.07.2004 00:01
nav ziņojumu
nav ziņojumu

Tata 02.07.2004 10:09
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt