Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Par noziedzīgi iegūto līdzekļu legalizāciju Uz tēmu sarakstu
Par noziedzīgi iegūto līdzekļu legalizāciju
Labdien. Man nepieciešams iegūt kaut kādu paraugu, lai varētu izveidot līdzīgus noteikumus grāmatvedības birojam. Varbūt kāds varat sūtīt kādu paraugu. Šajā portālā ir pieejams viens paraugs, bet tikai VGK PLUS abonentiem. Man nepieciešami ir "Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas uzraudzības un kontroles noteikumi". Paldies jau iepriekš
Atbildes (36)
nu tad abonējiet un būs Jums:)
Альбина, некогда мне тут стукачеством заниматься, у меня пёсика сегодня тошнит с пяти утра, травками отпаиваю...
Так и знала, что пошла за шалфеем! Песика жалко
Уже заварила и целый день "насилую": ромашка+зверобой+дубовая кора+полынь+шалфей
mēģiniet jautāt to Drošības policijai.
Mīļie kolēģīši, lūdzu, palīdziet

Šefs atsakās kaut ko pirkt un maksāt

Ceru uz kādu atsaucīgāku cilvēciņu
Ambera !
Не шутите !
К доктору - под систему и ношпу вколоть!
Drošības policija sastādīs individuāli katram uzņēmumam nolikumu?
Bet par to ir jāmaksā, vai ne? Pamēģināšu pajautāt

Paldies
T_a_i_s_i_j_a, случай не клинический. Уже прошло.
Ну и слава богу
Pecinja21, мне тоже никто ничего не оплачивает. Но 1 лат за месяц за ВГК+ можно и из своего кармана заплатить, как тут делает большинство, не правда ли?
Правда, правда - сами платим и ничего. Да таперь многие шефы ничего не оплачивают, все надо за свои денюжки.
Peciņa! Es savu šefu ar tādiem niekiem, kā apmaksāt 5 latus par abonementu netraucēju! Galu galā - ne jau viņam, bet JUMS vajag!
Es gan savam šefam pateicu skaidri un gaiši - ja Tu, šef, neapmaksāsi man VGK abonementu - es Tev izlauzīšu rokas un kājas, piesiešu pie koka un aizdedzināšu.
Ziniet - līdzēja, uzreiz aizskrēja uz internetbanku un samaksāja.
Vot tā lūk!
Gadās jau dažādi šefi - ir tādi kas par 0,20 santīmiem ir gatavi tevi aprakt zem zemes. un manējais tāds ir
Правильно Анда сказала. Это не шефу надо, а вам.
Nu paldies par Jūsu palīdzību, kas vairāk bija negatīva

Gan jau kaut kādā veidā tikšu galā nemaksājot šo abonamentu
Paldies, Sirmais par padomu, kur vispār meklēt
ka tik ne arī Drošības policija uzrakstītu nolikumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture