Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Uzteikums Uz tēmu sarakstu

Murcene 25.06.2009 20:00
12 ziņojumi
12 ziņojumi
Atbildes (9)
Paldies

Murcene 25.06.2009 20:19
12 ziņojumi
12 ziņojumi
ja darba nav, lai darbinieks nestaigā uz darbu.

Zumka 26.06.2009 08:46
637 ziņojumi
637 ziņojumi
P.s. ar tādiem darba devējiem jābūt ļoooti uzmanīgam. Visu pēc likuma panta.Janu tikai darba ņēmēji to likumu vienmēr zinātu.
Bet kam tagad interesē atlaišanas pants ?? (Darba kavēšana)

Zumka 26.06.2009 08:54
637 ziņojumi
637 ziņojumi
Ja samazina, tad ir atlaišanas pabalsts, bet ja atlaiž par kavēšanu, tad nekā.Citādi kaķim zem astes tie panti.
Jā, ar tādu darba devēju vajag ļoti uzmanīgi. Viņš visus ir apčakarējis un apkrāpis. Viņš nevienu neatbrīvo statu samazināšanā, piedāvā pušu vienošanos ja parkasta tādu kā līgumu - (algas, kompensācijas)parāda apmaksas grafiku, kuru arī reāli nepilda un tie, kuri uzticējās , parakstīja tādu papīru tagad ir bez naudas un bez darba
Manā gadījumā es šādu papīru neparakstīju, jo nebija juridiski pareizi noformēts. Mans advokāts ielika šajā līgumā pāris punktus, kuriem viņš nepiekrita, līdz ar to es varu sēdēt kamēr pašai apniks, bet rakstot uz pašas vēlēšanās viņš ietaupa atlaišanas kompensāciju. Noslimoju 3 mēnešus, nevis silumēju, bet tiešām slimoju. tagad sl lapa ir beigusies, un liek atstrādāt. Jā, ka neierodod sarbā, tad atlaiž ar pantu, bet šajā situācijā arī viņš ir spītīgs un nelaiž vaļā, jo nav ieinteresēts līdz nākošai tiesai atlaist, lai nebūtu jāizmmakša neizmantotā atvaļinājuma kompensācija, jo reāli naudas uzņēmumam nav. Man ir pilnīgi vienalga kā mani atlaiž, lai tikai mani vispār atlaiž pēc iespējas ātrāk.

Murcene 26.06.2009 09:39
12 ziņojumi
12 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt