Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PVN par precēm brīvam apgrozījumam Uz tēmu sarakstu
PVN par precēm brīvam apgrozījumam
Vai varat lūdzu man palīdzēt! Esmu nocīnījusies, bet nekādā skaidrībā netieku!
Uzņēmums importē preces brīvam apgrozījumam no Ķīnas - atmuitojot nomaksā PVN! PVN deklarācijā nomaksāto summu ielieku 61. rindā un būtībā atskaitu kā prikšnodokli, nomaksu uzlieku uz 57.. kontu, bet kā lai es uzlieku uz 2391 kontu - kādu kontu likt man pretī? Samaksājot šo priekšnodokli, būtībā man jāveidojas PVN pārmaksai, bet pēc VID izdrukām šīs pārmaksas nav - vai PVN deklarācijās man šī summa jāiekļauj pie korekcijām nākamajā mēnesī? Vai vispār esmu tiesīga šo samaksāto PVN par ievestajām precēm brīvam apgrozījumam atskaitīt kā priekšnodokli?
Paldies;-)
Atbildes (4)
Ваш заплаченный PVN полностью попадает в предналог на основании банковской платежки
В декларации сумму уплаченного налога за растаможку включаете в предналог и затем расшифровываете в PVN1.
Но если у Вас большая реализации по Латвии, то переплаты по декларации может и не быть.
Jāsaka tā - man pieleca, bija laikam kaut kāda klapīte aizkritusi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture