По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

PVN par precēm brīvam apgrozījumam Uz tēmu sarakstu

PVN par precēm brīvam apgrozījumam
Vai varat lūdzu man palīdzēt! Esmu nocīnījusies, bet nekādā skaidrībā netieku!

Uzņēmums importē preces brīvam apgrozījumam no Ķīnas - atmuitojot nomaksā PVN! PVN deklarācijā nomaksāto summu ielieku 61. rindā un būtībā atskaitu kā prikšnodokli, nomaksu uzlieku uz 57.. kontu, bet kā lai es uzlieku uz 2391 kontu - kādu kontu likt man pretī? Samaksājot šo priekšnodokli, būtībā man jāveidojas PVN pārmaksai, bet pēc VID izdrukām šīs pārmaksas nav - vai PVN deklarācijās man šī summa jāiekļauj pie korekcijām nākamajā mēnesī? Vai vispār esmu tiesīga šo samaksāto PVN par ievestajām precēm brīvam apgrozījumam atskaitīt kā priekšnodokli?

Paldies;-)
Pepija-garzeke
Pepija-garzeke 29.04.2009 12:36
2 ziņojumi

Atbildes (4)

Ваш заплаченный PVN полностью попадает в предналог на основании банковской платежки
Julica
Julica 29.04.2009 12:57
202 ziņojumi
В декларации сумму уплаченного налога за растаможку включаете в предналог и затем расшифровываете в PVN1.
Irena22
Irena22 29.04.2009 13:11
42998 ziņojumi
Но если у Вас большая реализации по Латвии, то переплаты по декларации может и не быть.
Irena22
Irena22 29.04.2009 13:11
42998 ziņojumi
Jāsaka tā - man pieleca, bija laikam kaut kāda klapīte aizkritusi
Pepija-garzeke
Pepija-garzeke 29.04.2009 13:35
2 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.