По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

DRN PRI VVOZE TOVARA IZ ES Uz tēmu sarakstu

DRN PRI VVOZE TOVARA IZ ES
Prostite menja bestokovuju, no nikak ne mogu razobratjsa, esli mi vvozim PL iz ES, to nam nado nachisljatj DRN ili net, a esli nado to na chto? Naprimer, vvezli transportnoe sredstvo - pribilo svoim hodom iz Vengrii, ili rezerves dalas.
Studentka
Studentka 09.06.2004 10:16
53 ziņojumi

Atbildes (2)

Посмотрите приложения к закону о ДРН. Там указано, за что надо рассчитывать и платить. За транспортное средство налог платиться при постановке на учет.
Tt
Tt 09.06.2004 10:23
2348 ziņojumi
ДРН применяется к следующим транспортным следствам, которые в первый раз регистрируются в ЛР:

1) vieglajiem automobiļiem, kas paredzēti pasažieru pārvadāšanai, kam ir ne vairāk par astoņām sēdvietām papildus šofera sēdvietai un vismaz četri riteņi; uz kravas automobiļiem ar pilnu masu, ne lielāku par 3,5 tonnām, kas paredzēti kravas pārvadāšanai un kam ir vismaz četri riteņi (izņemot antīkos automobiļus — transportlīdzekļus, kas ir īpaši vērtīgi kolekcionāriem, tiek uzglabāti videi drošā veidā un ir gatavi lietošanai vai arī izjaukti pa daļām); uz tricikliem un kvadricikliem;
Lala_lala
Lala_lala 09.06.2004 11:57
65 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.