По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

naudas plūsmas maiņa Uz tēmu sarakstu

naudas plūsmas maiņa
sakiet lūdzu ja uzņēmums no netiešās naudas plūsmas grib pāriet uz tiešo naudas plūsmu, ir jaraksta pielikums pie gada pārskata un ko varētu minēt pie paskaidrojuma kāpēc?

otrs jautajums. 2007 gada nepareizi iesniegta pl nodoklu apreķins( vajadzēja samazināt sakarā ar izņemšanu no darbības), tatad arī UIN dekla. nepareiza. domāju par to summu noņemt nost pie šī gada UIN deklarācijas un nodokļa aprēķina pamatlīdzekļiem. ka jums šķiet, vai tā drīkstētu darīt:-O
Ornela
Ornela 22.04.2009 14:43
53 ziņojumi

Atbildes (6)

Par metodes maiņu Gada pārskata likumā. Divus gadus pēc abām metodēm kā liekas bija jāparāda salīdzinājums pielikumā.Kāpēc gribiet pāriet neviens neprasa.
Ilma
Ilma 22.04.2009 14:48
30495 ziņojumi
1.man nesanāk naudas plūsma tiešaja metodē, nu tad es meklēju vieglako risinājumu

2. tiešā ir daudz vienkāršāka.

lieta tāda ka vīram ir firma un es te jau kuro gadu raujos ar tiem gada pārskatiem. ko jūs domājat par manu otro jautajumu?:-)
Ornela
Ornela 22.04.2009 14:54
53 ziņojumi
Par pirmo jautājumu vieglāk neiznāks, tieši otrādi būs jašarēķina pēc abām metodēm.

Par otro, tas ietekmē UIN , es labāk nodotu labojumu. Tikai tad arī būs jālabo Gada pārskata 2008.g. sākuma dati saskaņā ar LGS.

Varbūt var izslēgt šajā gadā nevis pag.g., ja tas daudz ko neietekmē.
Ilma
Ilma 22.04.2009 14:59
30495 ziņojumi
es jau esmu izrēķinajusi, tur jau ta lieta, bet neko darīt, naksies improvizēt

jā , tieši tā es arī domāju, tikai nezinu vai klāt pievienot pielikumu ar paskaidrojumu?
Ornela
Ornela 22.04.2009 15:04
53 ziņojumi
Ja nododiet EDS tad nekādu paskaidrojumu nevajag pie dekl. paskaidrosiet pie Gada pārskata pielikumā.kāpēc kas mainījies. Bet ja papīrā tad VID ir spec veidlapa par precizētām atskaitēm tur arī iemeslu norāda.
Ilma
Ilma 22.04.2009 15:07
30495 ziņojumi
paldies, mēgināšu !
Ornela
Ornela 22.04.2009 15:15
53 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.