Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
zalktis PVN
Добрый день.
у меня насущный вопрос тем, кто пользуется программой Залктис.
Как у вас в плане счетов разделен ПВН: 5721 ПВН к оплате и какой счет: выплаченный ПВН? или вы не делите их?
спасибо
Atbildes (18)
Выплаченный кому?
Обычно - дебет слева, кредит справа. По корреспонденции видно все.
Хотя прога, надо сказать, неудобная.
ну да по корреспонденции все ок.
а вот делая отчет - все в кашу. так как все на 5721 стоит, то и ПВН этого месяца, и уже заплаченный ПВН за прошлый месяц - все вместе. Приходится вручную отнимать. неудобно. вот я и подумала разделить по счетам, 5721 будет в отчет входить, а тот второй - нет.
только не знаю - можно так али нет
у меня 57211- тогда правильно отчет идет
и потом закрываю с 5721
Es strādāju ar Zalkti, un nekā неудобна nav.
Mēneša beigās pārskata perioda PVN pārgrāmatoju uz citu kontu 5727, piemēram.
Priekšnodoklis D5727 K5721
Aprēķinātais PVN D5721 K5727
Rezultātā kontā 5727 ir vai nu pārmaksa, vai tas, kas jāmaksā budžetā. UN 5721 ir tukšums - var likt jaunu bildi iekšā.
Maksājumi budžetā D5727 K2620
Nekādu problēmu.
Да вот хотя бы неудобно, что надо PVN pārgrāmatoju uz citu kontu 5727.
У меня одна фирма на Залктис.
После 1С КПД падает в три раза.
спасибо
именно это я и хотела узнать!
После 1С КПД падает в три раза.
Parēķiniet arī cenu, cik reizes падает.
Es atkal no Cleo pašpikoju un samaksātam PVN valsts kasē uz brīdi, kad jādrukā atskaites - pamainu datumu.
nesaprotu
piemēram: ja pvn par februārī samasāts 15.03.2009. un priekšnodokļa summas par martu paradās visā martas garumā, kāds tad datums jāliek?
es gan nepārgrāmatoju, viss vienā kontā iet. Par cik PVN budžetā maksā vienreiz mēnesī, tad pirms PVN deklarācijas izdrukāšanas pārceļu datumu maksājuma uzdevumam, izdrukāju atskaiti un atlieku atpakaļ pareizo datumu. Un nekas nekur nemaisās un netraucē atskaitē un virsgrāmatā arī ir viens cipars.
Piekrītu Dimma, es daru tapat, pirms atskaites pārskatos, kas bija samaksāts un tās summas aiznesu uz nakamo mēnesi, kad sataisu eksportu, atlieku atpakaļ.
Nu, re.
Cleo visu paskaidroja. Pamainīt datumu nemaz daudz laika neaizņem.
...un virsgrāmatā ir viens cipars.
ja
sapratu
laikam, tā ir vislabākā ideja, jo negribās taisīt liekus kontejumus
Paldies!!!
У меня ПВН, который перечислили в бюджет - 57211, реверс - тоже отдельно и никакой каши.
Man arī nekādas kašas nav.
Katrs jau dara tā, kā viņam pašam ērtāk.
Tā kā man galva piebāzta ar visu ko, es Cleo variantā varētu saputrotis. Bet vispār es viņu atbalstu. Viņa pati jaunāka, un jaunāka, svaigāka galva.
Jā, jā, es vēl jauna, pavisam jauna, zaļa un pavasaris galvā
Ne jau nu zaļa, nikā, bet par pavasari jauki, kaut man galvā būtu tikai pavasaris...
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture