По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

Darba līguma uzteikums, nodokļi Uz tēmu sarakstu

Darba līguma uzteikums, nodokļi
Labdien.

Kārtoju sava neliela uzņēmuma grāmatvedību, bet tagad valdē manā vietā ir iecelta cita persona. Tagad līdz 5. datumam paziņošu par darba ņēmējiem. Algu bija jāizmaksā pēdējā darba dienā. Kā ir ar IIN maksāšanu, atskaiti vai VSAOI? Visu kā parasti?

Meklēju meklētāja, neatradu, nesitiet stipri!
Daudiss
Daudiss 01.04.2009 20:19
21 ziņojums

Atbildes (5)

Es īsti nesapratu jautājumu. Ja Jums mainījās valdes sastāvs par to jāinformē UR un tad VID.JaJums tika pieņemti darbinieki vai atbrīvoti, tad līdz nākamā mēneša 5.datumamjānodod ziņas par darba nēmējiem. Atskaites par IIN un VSAOI kā parasti.Esmēdzu aprēķinu izmaksāt kā avansu, lai nav jāveido jauns algas saraksts, jo maksāju skaidrā naudā
Aivareno
Aivareno 01.04.2009 21:29
6641 ziņojums
Nav nekādas atšķirības - par katru darbinieku noteiktajos termiņos jānodod attiecīgi pārskati. Nezinu, kā darījāt līdz šim, taču ar viena cilvēka maiņu uzņēmumā nekas pārskatu iesniegšanas kārtībā nemainās.
Aivars007
Aivars007 01.04.2009 21:31
26984 ziņojumi
Aivareno

Izmaksāiet man ar' kādu drusku, man patīk skaidrā nauda.
Aivars007
Aivars007 01.04.2009 21:31
26984 ziņojumi
Būtība ir šāda - biju valdes priekšsēdētājs, tagad ir cita persona. Izmaiņas komercreģistrā ir veiktas! Kā ir jāinformē VID?

Katru mēnesi maksāju grašus sev, iesniedzu caur EDS VSAIO atskaiti 15. datumā, tajā pašā dienā arī maksāju visus nodokļus un izmaksāju algu.

Martā izmaksāju sev algu - 18. datumā izbeidzās darba līgums. Tagad līdz 5. datumam iesniegsim ziņam par darba ņēmējiem. Man tajā 18. datumā nebija jāmaksā kaut kādi nodokļi, vai arī tos maksāšu kopā ar pārējiem šomēnes? Atskaites no jūsu teiktā isiegšu kopā ar visiem kā parasti.
Daudiss
Daudiss 01.04.2009 21:58
21 ziņojums
Nodokļi jāmaksā kopā ar pārējiem, tā pat kā atskaites jāiesniedz kopā ar visiem.
Kniede
Kniede 01.04.2009 22:44
31 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.