Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Zalktis
Kādas ir atsauksmes par programmu Zalktis?
Atbildes (18)
Kādas ir visbiežāk sastopamās problēmas?
Foruma noteikumi:
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
Par tādu cenu pat ļoti laba programma.
Paņemiet demo versiju un izmēģiniet.
Skatoties, ko vēlaties, lai Zalktis izdara - aprēķināt slimības naudu, atvaļinājumu vai atlikto UIN.
Atvaļinājumu ta rēķina, vot, ja naudas plūsmu taisītu.
Ja tantei būtu riteņi, tad būtu autobuss.
Vispareizākais, kā teica Dimma - lejupielādēt un pamēģināt!
Varbūt labāk nolādēt nevis ielādēt...
за такую цену ( ВСЁ ДО БАЛАНСА)- типа "дарёному коню в попу не дуют"!
А взаимозачет как можно сделать в Zalktis?
Я очень скромный пользователь. Правильно ли я делаю копии в случае, если с копьют. что то случиться?
Мой компьют->C disk->Progr fail->zalktis-> send на флешку
И так 1 раз в неделю.
Правильно?
Спасибо
Не игнорите мой вопрос, пожалйуста
вам надо поставить установку программе самой делать копии каждые (напр 2 дня)и потом эти копии хранятся в том месте на диске где указали, так заходите в этот файл и последние два три переносите на флешку путём копированияб как часто сами смотрите
В "Мои документы" я создала новую папку kopija.za0 В программе поставила дни. Теперь автоматически будет копирование? Правильно?
Kā es saprotu, tad programma pati taisa rezerves kopijas, bet drošības pēc es pati vēl nokopēju datubāzi на флешку.
To gan es nedaru bieži. Nu vienu reizi mēnesī, varbūt divos.
да автоматические копии на жёстком, а если жёсткий накроется то есть флешка с которой восстановить 2- 15 дней не смертельно;-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture