По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

EDS un gada ienākumu deklarācija Uz tēmu sarakstu

EDS un gada ienākumu deklarācija
Кто-нибудь посылал декларацию через EDS? Я пытаюсь заполнить D3, но система не дает - пишет "Nav norādīta informācija par fizisko vai juridiko personu", "Lūdzu, aizpildiet obligāto lauku - Reģistrācijas apliecības sērija". А там даже нет таких полей, помеченных звездочкой (обязательных для заполнения)!:-( Что делать?
Nataj
Nataj 24.03.2009 23:59
291 ziņojums

Atbildes (7)

А Вы зарегистрированы ведущей хоздеятельность? Тогда у Вас должна быть эта apliecība.
Dab62
Dab62 25.03.2009 00:23
1861 ziņojums
Если ввести номер NM reģ. apliecībi, то система неверху желтым пишет "Datu bāzē nav atrasts darbības veids ar norādīto patenta numuru".
Nataj
Nataj 25.03.2009 00:27
291 ziņojums
Хотя, если проигнорировать эту фразу,и оставить этот номер, а также ввести darbības vietas adrese un darbības veids, то D3 проходит!:-O
Nataj
Nataj 25.03.2009 00:31
291 ziņojums
man arii bija problema ar šo deklarāciju iesniegšanu,Vid atbildēja,ka ir tehniskas problemas un to var nodot tikai papira formaa.
Livucis
Livucis 25.03.2009 10:41
505 ziņojumi
es noignoreju tos aizradijumus un deklaracija aizgaja bez kludam
Storno
Storno 25.03.2009 10:44
1392 ziņojumi
Klau, sakiet, lūdzu, kādā veidā jūs iesniedzat attaisnojuma čekus par medicīnas un izglītības izdevumiem, ja IIN deklarāciju iesniedz EDS-ā? Nesat uz VID atsevišķi vai skanējat un sūtiet elektroniski, vai varbūt tas nemaz nav vajadzīgs, vai kā???
Alag
Alag 27.03.2009 09:50
59 ziņojumi
es aiznesu uz VID, domāju, ka viņi jau nu grib oriģinālus
Storno
Storno 27.03.2009 09:59
1392 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.