Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
Tildes Jumis un MK 677 1.piel. Uz tēmu sarakstu

Melioag 12.03.2009 10:11
234 ziņojumi
234 ziņojumi
Atbildes (9)
kad atbrīvota darbinieks?

Larao 12.03.2009 10:13
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
12.02.2009.

Melioag 12.03.2009 10:15
234 ziņojumi
234 ziņojumi
Ak tā, esmu palaidusi garām. Paldies, paskatīšos.

Melioag 12.03.2009 11:07
234 ziņojumi
234 ziņojumi
EDS vnk neņem pretī, ja ir vairāki 1.pielikumi
Kas attiecas uz brīdinājumu - neņemiet vērā, saglabājiet un atverot, redzēsiet, ka kods ir pareizi ielicies.
Kas attiecas uz brīdinājumu - neņemiet vērā, saglabājiet un atverot, redzēsiet, ka kods ir pareizi ielicies.
Nodevu. Aizgāja. Bet datumu laboju ar roku, nezinu kāpēc eksportētajā atskaitē parādījās atskaites periods 2009. gads- acīmredzottāpēc arī man meta atpakaļ- gads vēl nav beidzies. Kad ieliku ar roku februāri, tad aizgāja. Bet izdrukātajā Jumja atskaitē biju datumus ielikusi kā pienākas- 01.01.09.-12.02.09., nezinu, kas īsti bija par vainu.Galvenais ka ir nodots un miers.

Melioag 12.03.2009 21:01
234 ziņojumi
234 ziņojumi
Vaina tā, ka EDS ir uzstādījums, ka šīs atskaites periods ir gads!
Bet, ja nododat par kaut kādu periodu - tad jābūt norādītam mēneša beigu datumam, nevis 12. Citādi EDS atkal nesaprot.
Un tas, ka EDS iemet galīgi crazy atskaites termiņu, tā ir EDSa vaina. Tur ar Jumi nav nekāda sakara.
un vēl - ja Jūs būtu uz Jumis tehnisko atbalstu e-pastu nosūtījuši un uzrakstījuši - taisu atskaiti par 1.01.-12.02. neņem pretī - atbildi būtu daudz ātrāk saņēmusi, nekā vgk taujājot.
Bet, ja nododat par kaut kādu periodu - tad jābūt norādītam mēneša beigu datumam, nevis 12. Citādi EDS atkal nesaprot.
Un tas, ka EDS iemet galīgi crazy atskaites termiņu, tā ir EDSa vaina. Tur ar Jumi nav nekāda sakara.
un vēl - ja Jūs būtu uz Jumis tehnisko atbalstu e-pastu nosūtījuši un uzrakstījuši - taisu atskaiti par 1.01.-12.02. neņem pretī - atbildi būtu daudz ātrāk saņēmusi, nekā vgk taujājot.
Paldies, Andaz, sapratu. Es gan ļoti bieži traucēju Jumja tehnisko atbalstu, nekad jau neatsaka, bet šoreiz es biju pārliecināta, ka problēma nav Jumī, tāpēc arī nerakstīju.

Melioag 16.03.2009 08:05
234 ziņojumi
234 ziņojumi
Arī par šādām lietām vajag rakstīt 
EDS ar katru dienu nav sāk riebties aizvien vairāk un vairāk
Ir, protams, ērti, ka nekur nav jānesās ar atskaitēm, bet tas, kā tas EDS iztaisīts!!!

EDS ar katru dienu nav sāk riebties aizvien vairāk un vairāk

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt