По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

pavadzīme- rēķins ar iepriekšējā perioda datumu Uz tēmu sarakstu

pavadzīme- rēķins ar iepriekšējā perioda datumu
Diemžēl nav bijis tāds gadījums- ja man tikai tagad priekšnieks atness pavadzīmi-rēķinu (visas atskaites aizsūtītas) ar pagājušā mēneša datumu, kaut arī preci saņēmām tikai tagad.

Vai to var laist iekšā šajā mēnesī, kad tiek veikta apmaksa vai arī:

februārīs

71xx/5310

5721/5310

marts

5310/2620

...ļoti negribas labot to atskaiti:-<
Squirrel
Squirrel 08.03.2009 22:09
809 ziņojumi

Atbildes (7)

Так ПВН отчислить можете и в марте.

У вас есть право на отчисление ,а не обязанность.
Luiza
Luiza 09.03.2009 08:27
7714 ziņojumi
Paldies, bet gribēju pārliecināties vai nekļūdīšos

Par datumiem- vai būtu pareizi tā, ka uz pavadzīmes uzlieku savu "rezolūciju", ka grāmatvedībā saņemts tādā datumā un ar tādu arī vadu programmā un rakstu pavadzīmju reģistrā. Man liekās ,ka tā varētu.
Squirrel
Squirrel 09.03.2009 11:57
809 ziņojumi
... ka uz pavadzīmes uzlieku savu "rezolūciju", ka grāmatvedībā saņemts tādā datumā...

Veltas pūles. Tas neko Jums nedod arī visos citos gadījumos.

Ne tikai šajā - kad tas ir pilnībā lieki.

Rēķini, pavadzīmes utml. ir derīgas ar reģistrācijas datumu kā attaisnojumu darbībām TIKAI tad, ja reģistrācija veikta lietvedībā, vienlaikus to veicot kā ierakstu kopējā vienotā reģistrā.
Leciigaa
Leciigaa 09.03.2009 12:24
2691 ziņojums
Rēķini, pavadzīmes utml. ir derīgas ar reģistrācijas datumu kā attaisnojumu darbībām TIKAI tad, ja reģistrācija veikta lietvedībā, vienlaikus to veicot kā ierakstu kopējā vienotā reģistrā.

Un kas te "neiet kopā"? Es arī saņemu rēķinus ( dažreiz) par janvāri - marta mēnesī , dtētus ar janvāri. Sekretāre iegrāmato ar rezolūciju saņemšanu martā un es ar tādu pat datumu atskaitu PVN . Kur nesaskaņas?
Otija
Otija 09.03.2009 12:30
1772 ziņojumi
Vispār jau precei jābūt ar pavaddokumentu, bet, ja pavadzīme noklīst un to saņemu vēlāk, grāmatoju programmā ar pavadzīmes izrakstīšanas datumu

71xx/5310

2391/5310

Un, mēnesī, kad atskaitu priekšnodokli, grāmatoju ar grāmatvedības izziņu D5721 K2391
Dimma
Dimma 09.03.2009 12:36
1727 ziņojumi
.......Es arī saņemu rēķinus ( dažreiz) par janvāri - marta mēnesī , dtētus ar janvāri. Sekretāre iegrāmato ar rezolūciju saņemšanu martā un es ar tādu pat datumu atskaitu PVN.

Par to arī ir runa, ka jābūt atzīmei par saņemšanu vienotā reģistrā.

Tā kā Jūs rakstāt manis citētajā tekstā.
Leciigaa
Leciigaa 09.03.2009 12:40
2691 ziņojums
Galvanais jau uztraucos par to ievadi programmā, lai neiznāk kaut kas kreizī ar to priekšnodokli.Paldies par skaidrojumiem

Paldies Dimmai par grāmatojuma paraugu!
Squirrel
Squirrel 09.03.2009 19:26
809 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.