Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
kapitāldaļu pārdošana Uz tēmu sarakstu

Krikliepa 05.03.2009 20:02
207 ziņojumi
207 ziņojumi
Atbildes (1)
Nu pilnīgi mas jautājums, pārlasiju forumu šinī jautājumā, bet īsti neesmu pārliecināta kā tad ir ar tiem nodokļem?
Vienīgais kad mans mātes uzņēmums ir nerezidents(ES) un grib pārdot savas meitas (Latvijas SIA) kapitāldaļas ,kuras bilances lielāko daļu sastāda nekustamais īpašums.
Padalaties pieredzē var būt kādam ir bijuši lidzīgi precidenti.Protamskad daļas pārdos dārgāk ,nekā nominālvertība.
Cik es saprotu māte liek to sev ieņēmumos un tālak pec savas likumdošanas rīkojās bet kā ir ar to SIA kas paliek Latvijā, vienkārši mainās dalībnieki
?
Vienīgais kad mans mātes uzņēmums ir nerezidents(ES) un grib pārdot savas meitas (Latvijas SIA) kapitāldaļas ,kuras bilances lielāko daļu sastāda nekustamais īpašums.
Padalaties pieredzē var būt kādam ir bijuši lidzīgi precidenti.Protamskad daļas pārdos dārgāk ,nekā nominālvertība.
Cik es saprotu māte liek to sev ieņēmumos un tālak pec savas likumdošanas rīkojās bet kā ir ar to SIA kas paliek Latvijā, vienkārši mainās dalībnieki

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt