По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

kapitāldaļu pārdošana Uz tēmu sarakstu

kapitāldaļu pārdošana
Sakiet lūdzu, ja juridiska persona A pārdod meitas uzņēmumu juridiskai personai B - 100% kapitāldaļas. Skaidrs, ka kapitāldaļu pārdošana ir neapliekams darījums, bet vai ir kaut kādi nodokļu saistības dēļ tā ka meitas uzņēmumam bilances lielāko daļu sastāda nekustamais īpašums?
Krikliepa
Krikliepa 05.03.2009 20:02
207 ziņojumi

Atbildes (1)

Nu pilnīgi mas jautājums, pārlasiju forumu šinī jautājumā, bet īsti neesmu pārliecināta kā tad ir ar tiem nodokļem?

Vienīgais kad mans mātes uzņēmums ir nerezidents(ES) un grib pārdot savas meitas (Latvijas SIA) kapitāldaļas ,kuras bilances lielāko daļu sastāda nekustamais īpašums.

Padalaties pieredzē var būt kādam ir bijuši lidzīgi precidenti.Protamskad daļas pārdos dārgāk ,nekā nominālvertība.

Cik es saprotu māte liek to sev ieņēmumos un tālak pec savas likumdošanas rīkojās bet kā ir ar to SIA kas paliek Latvijā, vienkārši mainās dalībnieki ?
Lana5
Lana5 12.03.2009 14:46
218 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.