Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Konsultāciju par pamatlīdzekļu nolietojumu nodokļiem Uz tēmu sarakstu
Atbildes (7)
nu tad nu gan! Ja Jūsu programma rēķina perizi un saskņā ar likumu, tad kāva velna pēc būtu jāsatraucas?

Larao 03.03.2009 16:41
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Man programma nerēķina- tur jau tā lieta. jautājums - kā var VID pieprasīt ,ja nekur nav teikts ,ka jārēķina atsevišķi, bet konkrētai grupai. To man prasa par 2006, 2007 gadu ,kad cauri visam gāja zvērinātais un nelika man katram p/l rēķināt!
atrodied MK noteikumus, kur tas ir aprakstīts un pārjautājiet VID darbiniekiem ko viņi īsti grib

Larao 03.03.2009 16:59
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Ну так у них и спросите "kā var VID pieprasīt ,ja nekur nav teikts ,ka jārēķina atsevišķi, bet konkrētai grupai."
Мы-то откуда знаем, чего они требуют.
Мы-то откуда знаем, чего они требуют.
Atsevišķi nolitojumu nodokļiem rēķinā tikai ēkām, a/m, nopirktām pēc 12.06.2007 un janajām tehnoloģiskām iekārtām. Varbūt Jums ir kādi
PL no šī saraksta ?????;-)
PL no šī saraksta ?????;-)
Nu nav nekā no šī saraksta.( par šiem zinu) Ir pāris mašīnas un traktori , bet tie pirkti 2004-2005 gadā un tad jau lietoti.
Vispār šobrīd liekas,ka pārbaudītājs nav no gudrākajiem... ,jo lai pārbaudītu PVN , man tika pieprasīti 7750 un 7730 kontu atšifrējumi.:-)
Vispār šobrīd liekas,ka pārbaudītājs nav no gudrākajiem... ,jo lai pārbaudītu PVN , man tika pieprasīti 7750 un 7730 kontu atšifrējumi.:-)

Larao 04.03.2009 09:24
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt