Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darbinieks
Darbinieks iet prom no darba feb.beigās.Es mēģinu aizsūtīt uz EDS paziņojumu par IIN.manbļauj pretī,ka tikai gada beigās.Man šodien melnā diena.Larao,palīdzi:-(
Atbildes (22)
Может зиняс сначала отправить, что он уволен. Потом и пазинеюмс пройдет. На работающих пазинеюмс в середине года не сдается.
Paziņojums par fiziskai personai izmaksātajām summām (kopsavilkums) EDS nodevu februāra mēn ne bija ne kadas problemas. Apskatit kadu periodu jus raktīja
Uzliku 01.01.2009-27.02.2009 neļāva.Jocīgi:-(
Darbienieks ir atbrivots? ko raksta Maija
Vinkijs, а Вы сдали ziņas par darba ņēmējiem?
Мне не давало отправить отчет в феврале на уволенного в том же месяце, в марте уже система любезно позволила это сделать.
2008 godu bil IeIeN pazin.(2.pielik.), a s 2009 goda Pazin. par FP izm. summam
Es nevaru nosūtīt uz EDS sarakstu.Saka-kļūdains,jo esot jāiesniedz taksācijas perioda beigās.Mēģināšu rīt.Atbrīvoto saraksts stāv EDS -vēl nav parakstīts un nosūtīs.Varbūt tāpēc?
Nu ja, Jūs rakstat ka strādā līdz 27.02.09 bet periods beidzas 28.02.2009.Varbūt šī būs tā problēma.......
Nē tur vienkārši no janvāra-līdz februārim.Atskaitē pēc tam paši datumi parādās .
Я думаю, что это может быть из-за того, что не утвержден ziņas par darba ņēmējiem.
Lai dievs dod ,ka tā arī būs.
А еще, вроде, в этом новом отчете надо было добавить отметки в правах пользователя.
Šodien EDS gļuko no paša rīta! EDSa izstrādātāji solīja novērst līdz vakaram - kļūdainu laika periodu uzrāda arī citās atskaitēs.
Я тоже сегодня замучилась менять отчетный месяц. Думала, это у меня глюк такой.
Uztaisīju atskaiti fiz.personām 2.pielikumu-vissOK-aizsūtīju uz
EDS.paceļam pazuda kodi.Gribēju likt ar roku.Neļauj.Ļauj tikai kodus kas sākas ar 10 ,bet 20 kodu vispār nav.
Tas tāpēc, ka ar kodiem 2xxx un uz augšu atskaiti var nodot tikai pēc gada beigām.Pa gada vidu ņemtikai ar kodiem 1xxx.
A ko darīt ar fiziskām personām,kurām maksājam par kokiem?Kad jādod atskaite?Un kāda? 2008.gadā nodevu parkatru mēnesi.A tagad?
А теперь в сл.году до 1 февраля, я так понимаю.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture