Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
EDS - ziņojums par VSAOI un IIN
Nekā, nevaru saprast ko es ne tā daru!
Sākām izmantot EDS, aizpildīju ziņojumu kā vienmēr (kā agrāk uz papīra), bet raksta ka kļūdains dokuments (Par darba ņēmēju, kuram ir uzdots obligāto iemaksu veikšanas datums, nevar būt ieturēts iedzīvotāju ienākuma nodoklis), kad ailē (ieturētais iedzīvotāju ienākuma nodoklis) viss ir pa 0, tad viss ir OK - dokuments ir pareizs. Var man kāds paskaidrot, kas par lietu?
Atbildes (9)
Точно в ту колонку пишите? Проверьте ещё раз...
(Par darba ņēmēju, kuram ir uzdots obligāto iemaksu veikšanas datums, nevar būt ieturēts iedzīvotāju ienākuma nodoklis), kad ailē (ieturētais iedzīvotāju)
Es varu paskaidrot:-)
Tur nav jābūt nekādam datumam. To datumu raksta tikai ar darbuzņēmuma līgumu strādājošiem cilvēkiem, jo tiem IIN 3.pielikumā neparāda, bet gan sniedz par IIN Paziņojums par FP izmaksātām summām.Tā kā neaiztieciet to rindiņu, ja ir darba līgums.
Мне тоже так писал, я убрала датуму - и все в порядке.
Nu tieši tā arī jādara. Darba līgumam - nekādu datumu.
Piemēram.
Novembra mēn.atskaite (izmaksāta alga 5. decembrī)
4.ailē - aprēķinātā darba alga par novembri
5.ailē - aprēķinātās VSAOI par novembri
8.ailē - ieturētais IIN (oktobra mēn. summa)
9.ailē - VSAOI veic pats DD delarētās iemaksas
10. ailē - Uzņēmējdarbības riska valsts nodeva
11.ailē - datumu kurā veicu iemaksas
Liels paldies
11.ailē - datumu kurā veicu iemaksas
Datumu nevajag pie darba līguma norādīt.
11.aile nav jāaizpilda. Datums šajā pārskatā ir tikai viens - pašā augšā - atsevišķs lodziņš - darba algas izmaksas datums.
Nu es jau to arī 3 reizes kā mēdz teikt papagailis šeit atkārtoju:-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture