По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Par lietvedību Uz tēmu sarakstu

Par lietvedību
Vai nav kādas programmas , "vai nezinu kā pateik", kas saistīts ar lietvedības organizēšanu utt.
Topvo
Topvo 26.05.2004 18:09
12 ziņojumi

Atbildes (5)

Grūti saprast ko jīs tieši vēlaties pajautāt; var būt noder palasīt MK 585. Noteikumus par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju.Varbūt jautājums par datorprogrammām?
Frezy
Frezy 26.05.2004 19:34
1986 ziņojumi
Atšifrējums: jīs- domāts JŪS
Frezy
Frezy 26.05.2004 19:35
1986 ziņojumi
Gribēju uzzināt par lietvedības dokumentu paraugiem un to uzskaiti, jo esmu dzirdējusi ka ir lietvedības programma...... kur nāk papildinājumi par izmaiņām ar lietvedības dok.paraugiem
Topvo
Topvo 27.05.2004 09:38
12 ziņojumi
Sapratu.Jūs interesē nevis grāmatvedība, bet tāda kā sekretāra darba organizēšana (tā es iedomājos, vismaz).Par programmu neesu interesējusies,bet dokumentu paraugus tādus,kādi var būt jums interesanti es meklēju www.bizlaw.lv,arī www.legal.lv, kaut kas ir Tildes Juma Veidnēs.Neesu droša vai tas ir tas ko gribējāt, bet tomēr kaut kas...
Frezy
Frezy 27.05.2004 09:58
1986 ziņojumi
Paldies, Frezy!!!!!!!!!!!!!1
Topvo
Topvo 27.05.2004 12:37
12 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.