По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Par darbu ar Tildes Jumi - sīkumos. Uz tēmu sarakstu

Par darbu ar Tildes Jumi - sīkumos.
Mīļās grāmatvedes, kas strādā ar Tildes jumi...Vai kāda nevarētu atrast laiciņu kādas pāris stundiņas , pie kafijas un labvēlīgā atmosfērā, lai paskaidrotu isācējam darbā ar šo programmu, kurš izgāja kursus , bet sīkumos nevar dažādas detaļas un nianses aptvert un nekur izlasīt - palīdzēt tikt pie saprašanas? Ir jautājumi par pamatlīdzekļiem, par atlikuma datu ievadīšanu no citas programma un citi tehniski jautājumi...:-<
Otija
Otija 06.02.2009 10:48
1772 ziņojumi

Atbildes (5)

Ar Jumi ir ļoti elementāri -apsēžas un sāk strādāt

Sīkāks apraksts ir HELPā (programmā poga Palīgs) - ļoti labi un skaidri aprakstīts.

Vēl - iesaku izmantot - ļoti labi apraksti http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3912/en-US/DesktopDefault.aspx
Ja nu arī tad nav skaidrs - tad jautājiet variet man uz e-pastu uzrakstīt. Starp citu - draugos ir domubiedru klubiņš Jumistiem
Andaz
Andaz 06.02.2009 11:43
27897 ziņojumi
Paldies!Vēl palasīšu, varbūt strodu to, kas man nav skaidrs...un ar Jūsu atļauju tad uzrakstīšu....un draugos paskatīšos:)))
Otija
Otija 06.02.2009 11:53
1772 ziņojumi
Rakstiet es tikai nesolu, ka uzreiz atbildēšu.
Andaz
Andaz 06.02.2009 14:14
27897 ziņojumi
Draugu domubiedros uzrakstīju:)))Varbūt kāds cits arī varēs paskaidrot.:))
Otija
Otija 06.02.2009 14:19
1772 ziņojumi
Es varu palīdzēt.
Vineta26
Vineta26 19.02.2009 14:13
5 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.