По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

EXPORT Uz tēmu sarakstu

EXPORT
Sveiki. Izskaidrojeit sekojuso situaciju.

Decembra menesi uznemums sutija paraugus uz Norvegiju. Ta sir exports. par paraugiem nav jamaksa, prece tika sutita ar proformu , kura noradits, ka suma tikai muitas vajadzibam.

Man zvana no Vida un saka ka man ir japarada sis darijums pvn atskaite. Ka es varu paradit 0? Jo prece sutita par 0 vertibu??? vai e skaut ko nesaprotu?
Sokola
Sokola 27.01.2009 10:56
327 ziņojumi

Atbildes (6)

Меня тоже заставили такую сумму пихать в ПВН-декларацию. Типа, раз оформлена экспортная таможенная процедура, то и в ПВН-декларации она должна появиться. Долго ругалась, не помогло. Пришлось переделывать декларацию.
Albina
Albina 27.01.2009 10:58
64876 ziņojumi

V REZULTATE ZE BUDET TAKAJA SITUACIJA, STO PVN APRGOZIJUMS NESAKRITIS AR GADA PARSKATA APGROZIJUMU? I STO TOGDA?
Sokola
Sokola 27.01.2009 11:01
327 ziņojumi
Зачем же так кричать-то.

PVN APRGOZIJUMS и не должен совпадать с GADA PARSKATA APGROZIJUMU. Это две большие разницы.

PVN APRGOZIJUMS должен совпадать с тем, что у налоговой по их каналам числится. Прошел у них экспорт на какую-то сумму, значит должно быть в декларации. Иначе сверка у них не пойдет.
Maija
Maija 27.01.2009 11:05
28223 ziņojumi
Nu kak ne dolzen esli bukvalno mesac nazad mne prish;lotj objasnatj pocmeu pvn apgrozijusm ne sovpoadaet s gada parskata apgrozijumu. v vide potrebovali objasnenija..

nu ja ne soglasna sto darijumu pa 0 vertibu man jarada fiktivi!
Sokola
Sokola 27.01.2009 11:15
327 ziņojumi
Объяснили, вот и успокойтесь. Не заставили же переделывать.

И еще раз объясните, если будут спрашивать. Работа у них такая, бухов пинать, чтобы те иногда свой мозг напрягали, а не только распечатывали, что из программы получилось.
Maija
Maija 27.01.2009 11:19
28223 ziņojumi
ja bi xotel apolucitj otvet gde eto napisanao ka 0 jadeklare?
Sokola
Sokola 27.01.2009 11:21
327 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.