По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

PVN2 Uz tēmu sarakstu

PVN2
PVN 2 atskaite taču par preču piegādi(tas ir savu preču pārdošanu nevis svešu preču piegādi, tobiš transportēšanu) vai transportēšanas pakalpojumi arī jāuzrāda pnv2??
Sibylla
Sibylla 05.01.2009 12:40
1499 ziņojumi

Atbildes (2)

Nē, transportēšanas pakalpojumi tur nav jāuzrāda. Tur tiek uzrādītas no ES iegādātās preces pa darījuma partneriem kopsummā pa ceturksni. Pakalpojumi tur netiek uzrādīti.
Lapsina
Lapsina 05.01.2009 13:13
nav ziņojumu
no ES iegādātās preces ir PVN1 2 daļa, mani interesē mūsu sniegtie transportēšanas pakalpojumi. pēc manas saprašanas izlasot MK noteikumus nav, bet mans priekstecis ir uzrādījis.

16. Pārskatā par preču piegādēm Eiropas Savienības teritorijā par attiecīgo ceturksni (turpmāk – PVN 2 pārskats) par katru darījumu partneri (par katru ar nodokli apliekamās personas reģistrācijas numuru) norāda (ja nepieciešams, ar mīnusa zīmi) summēto preču piegādes Eiropas Savienības teritorijā vērtību, to koriģējot (samazinot) par piešķirtās atlaides, atpakaļ atmaksātā avansa, anulētā pirkuma, piegādāto preču cenas samazinājuma, atpakaļ saņemto preču vērtību, ja minētie darījumi un preču piegāde notiek gan vienā, gan dažādos taksācijas periodos.
Sibylla
Sibylla 05.01.2009 13:24
1499 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.