Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
PVN авансом за проданные Подарочные карты в рознице Uz tēmu sarakstu

Troja 05.01.2009 10:43
120 ziņojumi
120 ziņojumi
Atbildes (1)
Man arī tas jautājums interesēja un esmu tajā iedziļinājusies.
Ir tā, ka 2008. gadā pārdotās dāvanu kartes, atprečojot sitam sekcijā ar 18%, bet jaunās, kas pārdotas pēc 01.01.09., atprečojot sitam sekcijā 21%.Man kases aparātos jau apzināti ir izveidotas šīs divas sekcijas ar dažādām likmēm. Tas nav tikai mans personīgais viedoklis, bet saskaņots un izrunāts ar VID, jo tas darījums ir pielīdzināts avansiem decembrī un preču piegādei janvārī.Un attiecīgi veikt pareizi dāvanu karšu uzskaiti veikalā un EKA žurnālā rakstīt atsevišķi, lai var pareizi nogrāmatot.
Ir tā, ka 2008. gadā pārdotās dāvanu kartes, atprečojot sitam sekcijā ar 18%, bet jaunās, kas pārdotas pēc 01.01.09., atprečojot sitam sekcijā 21%.Man kases aparātos jau apzināti ir izveidotas šīs divas sekcijas ar dažādām likmēm. Tas nav tikai mans personīgais viedoklis, bet saskaņots un izrunāts ar VID, jo tas darījums ir pielīdzināts avansiem decembrī un preču piegādei janvārī.Un attiecīgi veikt pareizi dāvanu karšu uzskaiti veikalā un EKA žurnālā rakstīt atsevišķi, lai var pareizi nogrāmatot.

Vijoliite 05.01.2009 11:30
1711 ziņojumi
1711 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt