Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Jaunās nodokļu likmes Tildes Jumī!!! Uz tēmu sarakstu
Jaunās nodokļu likmes Tildes Jumī!!!
Interesanti, vai Tildes Jumim jau ar 01.01.2009. būs jauninājumi par likmju izmaiņām? Vai arī ar roku vajadzēs labot???:-D
Atbildes (29)
Es ar par to visu laiku domāju
Meklējiet info
www.tilde.lv.
Pagaidām tur nekā par šo tēmu nav
Tad jāgaida. Pacietīgi.
Nu tieši tā
Nekas jau cits neatliek!!!!
Un kā būs ar kases aparātu saprogrammēšanām ar jaunajām likmēm, lai jau 01.01.2009. varētu strādāt ar jaunajām likmēm?:-D
Tildes Jumis- sistēmas iestatījumi-PVN likmes.... Vai tad tur nevar izmainīt!!!!!!
šķiet ka var ar roku salabot - sistēmas iestatījumos PVN likmju sarakstā ievadīju 21%
ar PVN Jumī problēmu nav, ka tik viņi uzspēj jaunās veidlapas uztaisīt, zvanīju jautāju teica, kad pienāks laiks tās iesniegt, tad būs gatavas
Saka taču ka Jaungada naktī notiek brīnumi:-)
varbūt VIDā cer uz to???:-x
VIDā varbūt necer, bet mūsu tā saucamie deputāti- izskatās ka cer. Interesanti: viņiem smadzeņu vietā štovēti kāposti tikai????:-x
Babuns. Man šķiet, ka ērtāk, ja ar roku pats var ievadīt vai izlabot un nevis gaidīt uz kādu!
Es domāju, ka tas ir viens no mierīgākajiem epitetiem ar kādiem tauta ir apsaukusi "gudrīšus" . Godīgi sakot, es nezinu cik pirkstu platai PIERĪTEI ir jābūt, lai aizdomātos līdz ŠĀDAI ekonomikas glābšanai.
Kādus deputātus paši ievēlējām, ar tādiem jāsadzīvo!
Vai tad bija liela izvēle no kā vēlēt:-S
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture