Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Gramatvedibas programma Kentaurs Integra Uz tēmu sarakstu
Gramatvedibas programma Kentaurs Integra
Vai ir kāds kurš strādā ar Kentaurs Integra grāmatvedības datorprogrammu? Vai varat padalīties pieredzēpar šo programmu, kāda viņa ir? Mēs gribam ar nākamo gadu mainīt Jumi uz viņu. Paldies
Atbildes (43)
paldies par pieavato palidzibu, bet es jau esmu konsultejusies ar citiem gramatveziem sev pazistamiem saja jautajuma un neviens neteica ka es butu nepareizi izrekinajusi
Man draudzene strada gramatvedibas firmaa un vini ar visi strada ar Jumi, bet slimibas naudas rekina atseviski, jo ari viniem esot bik neprecizitates programmas aprekinaa.
Не думаю, что Kentaurs Integra лучше чем Tildes Jumis.
Не знаю, давно не работаю с Tildes Jumis, но считала программа все правильно, если только сам все правильно ввел.
Tieši tā, kā Irēna saka - ja paši visu pareizi esat ievadījuši, tad aprēķins ir pareizs!
Ko gan var nepareizi ievadit? Slimibas periodu??Mulkibas, tas tak ir rakstits taja A lapaa, padomajiet ko runajiet, tik dumja jau neesmu, ka nezinu ka kas jaievada. Ne jau pirmo dienu gramatvediba stradaju ne ari pirmo gadu. Nesaku ka Jumis ir pedeja programma ar kuru vajadzetu stradat, vina ir laba, bet man ir izveidojies savs viedoklis par vinu un tads paliks.
Ja jau ta programma ir tik laba, tad kadel gan tagad daudzi uznemumi pariet uz citam????
Так объясните, что она Вам неправильно сосчитала, конкретно только. Интересно ведь.
nu tad provocējošs jautājums
Slimības lapa A no 27.11 līdz 4.12? kurā mēnesī būs aprēķins?
un ja darbiniekam bija paredzēts strādāt tikai 30.11. cik būs slimības nauda, ja vidējā ir 5 LVL dienā

nu jus mani sasmidinajat....
nu tad o atbildēt nevaram, tātad rēķināt ar nemākam
tad arī Kentaurs nepalīdzēs
Tur būs problēma starp monitoru un krēslu
Кенавр в разы дороже чем тилда. В разы сложнее... А больничные все равно за ним надо на бумажке пересчитывать. Хотя, мои знания верояно устарели с 3его года.
И батсофт мерзкая контора. Одну прогу, видимо маму ныне впариваемой программы,я видела на презенации, так она там (программа) там же и зависали. Намертво.
Мне тоже не нравиться!Kentaurs Integra. Много информации в каждом окне которую нужно отслеживать. К концу рабочего дня начинает болеть голова от напряжения. Neieteiktu!!! Замучеетесь!
Arī saskāros Kentauru, priecājos, ka ne ilgi, lielākumu no tā visa lēruma kas tur bija, neizmantoju.
Vairāk piemērota ražošanas uzņēmumiem.
Lai Jumis pareizi aprēķinātu slimības naudas, nepietiek tikai slimošanas periodu ierakstīt. Jābūt arī darba laika tabelei aizpildītai.
Лучшее- враг хорошего
А надо ли чио-то менять ?
Вот как раз для производства кентавр это полный атас. Может сейчас батсофт навел порядок в мозгах этого... гибрида. Единсвенное, что мне нравилось - при должном занудстве и некоторой удаче можно самостоятельно налепить каких хочешь форм распечаток. Но это не стоит таких сумасшедших денег. В 2003 году содержание эого уродца стоило больше 1к латов в год. За это вы получаете беспомощьных консультантов, ПВН в экселе и постоянную поставку заплаток, хоть программера нанимай - вечно нужно что-то савить, переставлять и настраивать. Вобщем страшное дело.
BURIDIO - noteikti pērciet Kentaurs Integra!!
MAn dzīve piespieda strādāt ar Kentauru.... godīgi saku, mocos

Nav tāda atbalsta dienesta, kā Tildei, atskaites var veidot pats Tildē, bet Kentaurā, kad lūdzu, lai apmāca kā veidot savai specifikai nepieciešamās atskaites, atteica - tā ir mūsu kompetence... Neiesaku mainit, daudz operācijas jāveic ar peli... nav taustiņu kombināciju .... Es arī domāju, ka Tilde slikta, bet tagad strādājot Kenraurā, gribu TILDI...
Pērciet SAPu un būs Jums laime
Ir man aizdomas ka buridio ir slepenais batsofta spiegs
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture