Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Informācija no semināra - kontu plāns Uz tēmu sarakstu
Informācija no semināra - kontu plāns
Domāju, ka šī informācija varētu būt interesanta visiem, ne tikai budžetniekiem.
Vakar biju seminārā (budžetniekiem par gada pārskatu).
Par kontu plāna pozīciju "nepabeigta celtniecība" bija sekojoši skaidrojumi:
Termins "celtniecība" ir novecojis, jo Latvijā darbojas BŪVNIECĪBAS LIKUMS, un visos normatīvajos aktos tiek lietoti termini BŪVES un BŪVNIECĪBA.
Šā iemesla dēļ būtu pareizi un korekti kontu plānā lietot nosaukumu "nepabeigta būvniecība"
Atbildes (28)
Pie psihoterapeita ienāk apmeklētājs. Palūdzis viņu apsēsties, ārsts jautā:
- Kā klājas?
- Paldies, labi.
- Kāda velna pēc tad esat atnācis?!
Korespondents jautā trakomājas direktoram, kāds tests kalpo par kritēriju, lai pacientu izrakstītu.
- Mēs pielaižam vannu ar ūdeni, blakus noliekam tējkaroti un lielu krūzi, un piedāvājam atbrīvot vannu no ūdens.
Korespondents smaidot saka:
- Nu, katrs normāls cilvēks, protams, paņems krūzīti.
- Nē, - atbild direktors, - nomāls cilvēks izvilks aizbāzni.
Neticami, bet pareizrakstības kļūda jau bijusi pielikuma publikācijā. Un visu laiku tā tur stāvējusi vienā mierā...
- Nē, - atbild direktors, - noRmāls cilvēks izvilks aizbāzni.
Vīrietis:
- Atā, zivtiņ!
Sievietes loģika:
"Ja zivs, tad liela,
ja liela, tad plēsēja,
ja plēsēja, tad ar asiem zobiem,
ja ar asiem zobiem, tad kož,
ja kož, tad suns...".
- TU MANI PAR KUCI NOSAUCI?!?
Pietiks draiskoties, redaktors jau te pameta aci. Kaut neko neteica, varu jau saprast, ka viņam šie veltījumi ne sevišķi iet pie sirdC.
Редактор всё видит, но не на всё может повлиять. Если сами не будем соблюдать нормы вежливости, то один Редактор не в состоянии что-либо сделать.
Albina, mans veltījums bija animācija Ivan_s.
Par pārējo - nudien, sīka vienība kā man, tā redaktora kungam.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture