По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

attaisnojuma dokuments un tā kontēšana Uz tēmu sarakstu

attaisnojuma dokuments un tā kontēšana
Vēlos zināt kolēģu domas par sekojošu jautājumu:- cik zinu pēc metodiskiem norādījumiem, uz attaisnojuma dokumentiem ir jābūt kontējumam. Bet vai kontējumam jābūt arī uz maksājuma uzdeva? Un kā ir ar bankas izrakstu- tas arī ir attaisnojuma dokuments- vai tiešām arī tur pie ienākušiem vai izejošiem maksājumiem būtu jāuzrāda kontējums?
Zuka
Zuka 21.11.2008 13:53
19 ziņojumi

Atbildes (6)

Tieši tā
Donatasha
Donatasha 21.11.2008 13:58
118 ziņojumi
Es neuzrādu. Man ir izdruka no programmas, uz kuras ir visi konti.
Andaz
Andaz 21.11.2008 15:33
27897 ziņojumi
Es uz dokumentiem norādu numuru, ar kuru tas programmā ir iegrāmatots un pēc tam no programmas izdrukāju kopsavilkumu, kur redzams, kāds katram numuram ir grāmatojums.
Zvaigznite
Zvaigznite 21.11.2008 15:40
183 ziņojumi
Šajā sakarā ir grāmatvedības kārtošanas noteikumi, vajadzētu tos izlasīt. Tajos ir atbilde uz šo jautājumu.
Aivars007
Aivars007 21.11.2008 16:55
26984 ziņojumi
Man arī programmā ir kontējumi, uzrakstu tikai registrācijas numuru.
Kirsbauma
Kirsbauma 21.11.2008 19:50
1581 ziņojums
21.07.2004.

Vai nepieciešams uz attaisnojuma dokumentiem norādīt iegrāmatojumu (kontējumu), ja uzņēmumā grāmatošana tiek veikta elektroniski?

• Ja grāmatvedības datorprogramma nodrošina iegrāmatojuma (kontējuma) atšifrējumu, tad nav nepieciešams uz attaisnojuma dokumenta norādīt iegrāmatojumu (kontējumu).

http://vgk.lv/ru/downloads/2697/
Inst
Inst 22.11.2008 11:19
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.