По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

PVN Uz tēmu sarakstu

PVN
Podskazite pozaluista jesli gruz privrzen v Latviju iz Anglii na korable ,kursirujishem v mezdunarodnom soobshenii,scet za morskoi fraht rezident vistavljajet rezidentu,oba oblagajemije lica -ostajetsja kak i raņshe stavka naloga 0% ili net?Blagodarju zaranee.
Tpo
Tpo 07.05.2004 10:34
7 ziņojumi

Atbildes (4)

Я вчера задавала похожий вопрос, к сожалению мне никто не ответил (может не удачно выбрала тему). Сегодня еще раз общалась со своим районным отделением СГД, говорят, что можете выписывать счет с 0%. Может у кого-то есть еще информашия по этому вопросу.
Iriska
Iriska 07.05.2004 11:14
nav ziņojumu
Lielbritānija ir ES dalībvalsts nevis 3.valstis tāpēc nevar būt runa par importu. Biju seminārā, kur skaidri un gaiši teica - ja rēķins tiek izstādīts rezidentam ( savas valsts apliekamajai personai ), tad jāpiemēro PVN 18% likme.
Vijolite
Vijolite 07.05.2004 13:39
10 ziņojumi
Paldies visiem, es arī biju seminārā un man uz šo pašu jautājumu teica,ka frakts ar starpt.līnijas kuģi ir 0%.Pēc likuma 7.panta1.daļ.p.4.arī 0%.Varbūt vēl ir domas?
Tpo
Tpo 07.05.2004 14:11
7 ziņojumi
Es to saprotu taa, ka ja reekjins par pakalpojumu tiek piestaadiits LVL PVN maksaataajam par pakalpojumu ES tad ir jaapiemeero 18% PVN, bet ja reekjins par pakalpojumu tiek piestaadiits ES PVN maksaataajam par veikto pakalpojumu tad frakst ir jaapliek ar % PVN likmi jo tas ir ES PVN maksaataajs....
Edited
Edited 07.05.2004 16:23
1 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.