Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Kā pareizi aprēķināt apmaksātās atvaļinājuma dienas Uz tēmu sarakstu
Atbildes (10)
sarakstiet uz kalendāra paredzētās darba dienas
un darba likunā ir teikts ka par nostrādātu gadu pienākas 28 kalendārās dienas atvaļinājuma
un darba likunā ir teikts ka par nostrādātu gadu pienākas 28 kalendārās dienas atvaļinājuma

Larao 25.09.2008 12:00
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Paldies! Jā, mums ir grafiki un darba tabeles. Vai tad nav jāskatās pēc tabelēm? Un vai jus nevarētu man pateikt, kā pareizi aprēkināt apmaksājamās darba dienas, ja vienu nedēļu strādā 5 dienas, bet otru nedēļu strādā 6 dienas. Es zinu, ka par 5 dienu darba nedēļu pienākas 20 apmaksājamās darba dienas atvaļinājumā, bet par 6 darba dienu nedēļu 24 dienas. Bet kā ir, ja mainās 5 un 6 dienas? Paldies jums jau iepriekš! Lai jums jauka diena!

Es zinu par 28 kalendārajām dienām. Mani vairāk interesē jautājums par to, par cik darba dienām man ir jārēķina atvaļinājuma nauda, ja darbinieks vienu nedēļu strādā 5 dienas, bet otru nedēļu 6 dienas.
Плохо, что это знаете. Нет такого ни в одном законе.
В законе написано, что положено 4 календарных недели, из которых оплачиваются те дни. которые работник должен был бы работать. И больше в законах нет ничего.
А у кого будет 20, у кого 24, а кого только 5 - это уже зависит от конкретного графика работы.
В законе написано, что положено 4 календарных недели, из которых оплачиваются те дни. которые работник должен был бы работать. И больше в законах нет ничего.
А у кого будет 20, у кого 24, а кого только 5 - это уже зависит от конкретного графика работы.
Ja es sāku pareizi saprast, tad man jāskatās, cik būtu darba dienas tajā periodā, kad iet atvaļinājumā un par tik darba dienām arī ir jāaprēķina atvaļinājuma nauda? Vai es pareizi sapratu?

Paņemiet grafiku, atzīmējiet 28 kalendāra dienas un izķeksējiet no tām tās dienas, kuras viņam būtu jāstradā
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt