По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Kokmateriāli 1c? Uz tēmu sarakstu

Kokmateriāli 1c?
Ko es gribu: Atverot Žurnālu "preces" izfiltrēt tikai kokmateriālus (piemēram). Varbūt ir cita iespēja kā to izdarīt? Apmēram doma tāda- lai visas pavadzīmes un rēķini nav vienā sarakstā, bet ir iespējams apskatīt atsevišķi kokmateriālus? Vai to var izdarīt kaut kā?
Jogijs
Jogijs 18.09.2008 15:38
127 ziņojumi

Atbildes (5)

же сколько раз говорили и просили- задавая вопрос по 1С, указывать не только версию программы (7,7 или 8,0) но и чья эта программа, т.е. автора конфигурации. От этого зависит решение Вашей проблемы. Но лущше все-таки работать с консультами по программе.
Viksa
Viksa 20.09.2008 17:38
1514 ziņojumi
oi, aizmirsu pierakstiit! Atradu probleemas risinaajumu-konsultants izstaastiija!

programma- 1c 7.7prof versija (no Andi)

vieniigi paliek neatrisinaats jautaajums par PVN uzskaiti kokmaterialiem? Andi man nevareeja neko ieteikt. es taisu katrai pvz klaat atsevisku operaaciju! nav cita , labaaka risinaajuma?
Jogijs
Jogijs 22.09.2008 13:16
127 ziņojumi
Kura 1c versija 7.7. ir labāka no Andi vai Elmi, un kur labāk sniedz konsultācijas
Linete
Linete 26.09.2008 14:58
3001 ziņojums
Protams, ka EĻMI !!!!!
Sletla
Sletla 26.09.2008 15:44
13651 ziņojums
kāds pamatojums, kad labāka
Linete
Linete 26.09.2008 15:54
3001 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.