Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kokmateriāli 1c?
Ko es gribu: Atverot Žurnālu "preces" izfiltrēt tikai kokmateriālus (piemēram). Varbūt ir cita iespēja kā to izdarīt? Apmēram doma tāda- lai visas pavadzīmes un rēķini nav vienā sarakstā, bet ir iespējams apskatīt atsevišķi kokmateriālus? Vai to var izdarīt kaut kā?
Atbildes (5)
же сколько раз говорили и просили- задавая вопрос по 1С, указывать не только версию программы (7,7 или 8,0) но и чья эта программа, т.е. автора конфигурации. От этого зависит решение Вашей проблемы. Но лущше все-таки работать с консультами по программе.
oi, aizmirsu pierakstiit! Atradu probleemas risinaajumu-konsultants izstaastiija!
programma- 1c 7.7prof versija (no Andi)
vieniigi paliek neatrisinaats jautaajums par PVN uzskaiti kokmaterialiem? Andi man nevareeja neko ieteikt. es taisu katrai pvz klaat atsevisku operaaciju! nav cita , labaaka risinaajuma?
Kura 1c versija 7.7. ir labāka no Andi vai Elmi, un kur labāk sniedz konsultācijas
Protams, ka EĻMI !!!!!
kāds pamatojums, kad labāka
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture