Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
naudas izņemšana no konta
Uzņēmuma direktors 21.08.2008. bija Rīgā un izņēma no konta ar karti naudu, bet bankas konta pārskata šī operācija paradās tikai 23.08.2008.
Kā to attēlot grāmatvedībā.
Atbildes (27)
a kādam dokumentam jūs pievienojat to bankomāta čeku??? jūs kaut kā īpaši noformējat naudas noņemšanu no konta??
Es - kases ieņēmumu orderim pievienoju!
man nevienā firmā nav seifa, attiecīgi nav arī kases.
То, что нет сейфа не означает отсутствие кассы. Просто кассы теперь у многих присутствуют в модифицированном виде: в кармане хозяина.8-)
Seifs gan arī nav kase!
Kase ir atsevišķa telpa, kurā nevar iekļūt nepiederošas personas. Seifā tikai nauda glabājas.
в кармане хозяина - tas ir 2380, savādāk galus tādai kasei nekad nesavākt, a kases grāmatā jāliek arī grāmatveža paraksts, kā es varu likt paraxtu, ja tai kabatai caurums.
Касса в толковании правил о ведении кассовых операций - это не сейф, не помещение и не ящик в тумбочке.
Это - наличные деньги. Если на предприятии используются наличные деньги, значит есть и касса.
Где и как они должны храниться, правила не регламентируют. Зато регламентирют порядок учета движения наличных денег.
protams! Katrs glabā skaidru naudu kā vien vēlas - uz galda, zem galda, atviktnē, kabatā... Cits - iekārto kasiera telpu, lai burlaki nevar ielauzties un atņemt!
Bagāts dara kā grib, nabags - kā var atļauties
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture