Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Tildes Jumis
Tiko uzstādīja man Tildes Jumi, ķipa viss ir aizpildīts, bet drukājot rēķinu neparādās manas firmas info?!!

Vai kāds var ko pateikt???
Atbildes (21)
jāatver sistēmas iestatījumi - uzņēmuma rekvizīti dokumentos un jāaizpilda
tur ir 3 daļas rekvizīts, nosaukums un vērtība
rekvizīts = Nosaukums un vērtībā uzņēmuma dati
Ja tikko uzstādīja, tad noteikti nekas nav aizpildīts.
ar "ķipa viss ir aizpildīts" biju domājusi "sistēmas iestatījumi" -> "konfigurācija (informācija par uzņēmumu" lietotāja rokasgrāmatā nav gluži ērti viss paskaidrots, vai kāds zin i-netā "labāku" paskaidrojumu??? lasīju
www.tilde.lv bet grūti no vienas programmas otrā ielekt
Ir arī apmācības kursi
Paskatieties vēl sadaļā "Dokumentu noformējums"
atveriet programmā "Palīgu" tur ir 3.nodaļa sistēmas sagatavošana darbam
3.4 punktā ir aprakstīta veidlapu sagatavošana
Paldies jums
Noteikti pie partneriem ir jāievada savas firmas info!
"sistēmas iestatījumi" -> "konfigurācija
un
sistēmas iestatījumi - dokumentu noformējums
ir divas dažādas lietas
Joliso
ziņojumu: 108 08.08.2008 12:09
Noteikti pie partneriem ir jāievada savas firmas info!
ja ir vairākas noliktavas un izsūtīšanas vietas
Rekvizīti jāievada arī sadaļā sistēmas iestatījumi -> uzņēmuma rekvizīti dokumentos
Tad vēl:
iestatījumi-dokumentu noformējums-(jāizvēlas)Pavadzīme/rēķini(latviaski)- rēķins. Labajā pusē būs tabuliņa "noformējums" un tad nu šeit liek visu, ko uzskata par nepieciešamu

obligātie lauki ir ierakstīti (tikai jāpievieno info- bankas konts, juridiskā adrese, nosaukums utt.) Jā, un vēl- lai šos datus ierakstītu ir jāuzklikšķina uz attēla (lapa ar zīmuli).
Lai veicas!!!!
To: Larao
"sistēmas iestatījumi" -> "konfigurācija un sistēmas iestatījumi - dokumentu noformējums ir divas dažādas lietas
Nu tagad jau es to esmu sapratusi

Paldies!!! Kā jau teicu (rakstīju), ir pagrūts tas sākumiņš jaunā programmā, bet tā kā negribu atgriesties pie vecās, cenšos labāk iepazīt jauno
Larao
ziņojumu: 08.08.2008 12:10
ja ir vairākas noliktavas un izsūtīšanas vietas
jā, un ne tikai- ja, piemēram, juridiskā adrese nesakrīt ar faktisko adresi.
Aijaja
jautājiet, nekādu problēmu
Joliso
un vēl ir vairāi varianti
nu daaa - jauna programma

man radās vēlviens tikpat jancīgs jautājums: kāpēc izdrukājot rēķinu (kuram tagad ir pilni mani rekvizīti

), saņēmējam nav ierakstīts telefons un fakss??? saprintējot rēķinus, man katram jāatrod rekvizīti, lai varētu rēķinu aizfaksēt... neērti
Šo jautājumu var atrīsināt, uzrādot nepieciešamu informāciju Partnera kartītes ailē "Drukājamas piezīmes"
vai nu sagatavot atsemišķu sarakstu ar partnera rekvizītiem
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture