По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

uchet PVN v turizme Uz tēmu sarakstu

uchet PVN v turizme
Pomogite c PVN ,ne ochenj ponimaju,kak uchitivatj PVN ,esli mi prodajem turi drugih firm v ES i tretji strani,aviobiljeti,imeem komisiju.Prodaemstrahovki v ES-tozhe estj komisija.Partnerivsje scheta predstavljajut s PVN 0%(naprimer, poezdki vo FRANCIJU ili TUNIS).Mozhno provodki,na forume pochti nichego net po turizmu.Blagodarjuvseh,kto otvetit
Almaks
Almaks 03.08.2008 13:43
42 ziņojumi

Atbildes (5)

Поищите по поиску. Тем более чем предостаточно.
Bastet
Bastet 03.08.2008 17:05
3728 ziņojumi
Теоретически обуждали много. Но как я встречала на практике - у каждого своя система.
Julijatim
Julijatim 03.08.2008 21:05
8799 ziņojumi
Почитайте "РЕФЕРЕНТ" № 20(577)от 14 июля 2008 года - бухучёт в турфирмах, закон о ПВН 13 статья, статья 2 пункт 21.1.
Gracie
Gracie 04.08.2008 11:52
3 ziņojumi
Esli vi prodajete turpaket, to PVN 18 % oblagajetsjz toljko vasha pribilj, uslugi storonnih organizacij ne ablagajutsa PVN, nezavisimo ot togo prodajete rezidentu ES ili v tretju stranu. PVN 0% oblagajutsa toljko vashi usgi za rubezom - gid, sobstvennij transport it.d. Utocnite u vashih partnerov pochemu oni vistavljaut vam PVN 0% na vsju pojezdku - ochenj somniteljno, skoree dolzno bitj voobshe bez PVN. V ES pochti u vseh stran odin porjadok oblozenija PVN v turizme. Bilo iskluchenie Danija, Vengrija, chto u nih sejchas ne znaju.
Jeled
Jeled 04.08.2008 16:40
12 ziņojumi
Всем большое спасибо,но полной ясности так и нет-хотя работаю бух уже 10 лет,но в туризме 1 раз.Если есть примеры с проводками - пришлите.
Almaks
Almaks 05.08.2008 12:05
42 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.