По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

Atlīdzības izmaksa, ja pilnvarojuma līgums Uz tēmu sarakstu

Atlīdzības izmaksa, ja pilnvarojuma līgums
Ar Valdes loc. ir pilvarojuma līgums ar atlīdzību, kura izmaksājama izejot no gada rezultātiem. Atlīdzības apjoms ir vienlīdzīgs ar 10% sabiedrības peļnas.

Līgumā noteikts ,ka minētā atlīdzība maksājama pēc gada pārskata apstiprināšanas,bet nav noteikts precīzi līdz kuram laikam.Tātad sakiet lūdzu- vai ir kādi reglamenti, cik ilgā laika peiodā izmaksājama šada atlīdzība, vai arī to vajadzēja konkrēti noteikt līgumā - piemēram, līdz 2008.d. 31. decembrim?

No otras puses,atceros, ka piemēram par autoratlīdzību un uzņēmuma līgumiem bija noteikts laiks (tiesa nevaru atrast uzreiz tos noteikumus), kad pēc pienemšanas un nodošanas akta parakstīšanas jāsamaksā atlīdzību un nodokļus, bet kā ar šo gadījumu?

Tad aizdomājos,ja gada pārskatu nodevām jau aprīlī, vai mums vajadzēja j3 .pielikumā jau par aprīli dot šīs ziņas un līdz 15. maijam nomaksāt sociālo, kaut arī atalgojuma izmaksa aizķērusies?

Squirrel
Squirrel 14.07.2008 14:27
809 ziņojumi

Atbildes (8)

А в гражданском законе установлены какие-либо ограничения?
Albina
Albina 14.07.2008 14:34
64875 ziņojumi
,t.i., ja gadijumā ,ja gada pārskata nodošanu pieņemam kā priekšnoteikumu izmaksai
Squirrel
Squirrel 14.07.2008 14:35
809 ziņojumi
Izmklējos tajā Cilvillikumā un neataradu.Atradutikai izmaksas nokavējuma gadījumā par tiem 6%.
Squirrel
Squirrel 14.07.2008 14:36
809 ziņojumi
Значит, без ограничений
Albina
Albina 14.07.2008 15:00
64875 ziņojumi
Man jau ar tā liekas.

Bet laikam līgumā ielabosim to laiku, ka līdz 2008.g.31. dec., ne vienmēr ir nauda tā uz sitienu.;-)
Squirrel
Squirrel 14.07.2008 15:35
809 ziņojumi
Paldies Albina par atbildēm.Pirms tam izstudēju forumu un gaidīju tieši jūsu atbildi.

Man ir tikai viens jautājums - tātad to IIN parādam Ziņojumā par - 3. pielikumā ,jo valdes loc. šajā gadījumā pēc likuma skaitās darba ņēmējs. Vai es saprotu pareizi?
Squirrel
Squirrel 15.07.2008 00:18
809 ziņojumi
Jā 3.pielikumā.
Ilma
Ilma 15.07.2008 09:48
30495 ziņojumi
Paldies ,Ilma!

Man galva galīgi brīžiem nestrādā.Arī atiecībā par to izmaksu laiku arī kaut kādas muļķibas sarakstīju.
Squirrel
Squirrel 15.07.2008 12:42
809 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.