По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Bērna kopšanas atvaļinājums Uz tēmu sarakstu

Bērna kopšanas atvaļinājums
Sveiki!

Palīdziet lūdzu šādā situācijā!

SIA strādā topošā māmiņa, kurai jūlija sākumā bus bērniņš. Tagad viņa ir uz B lapas. Bet kad bērniņš piedzims, tad bērna kopšanas atvaļinājums būs uz tēvu.Tēvs arī strādā šajā pašā firmā. Abi pēc dzemdībām turpinās strādāt. Kādas atskaites man vajag iesniegt VID???
Rone2
Rone2 27.06.2008 11:10
126 ziņojumi

Atbildes (23)

Tomēr tie ir 2 dažādi pabalsti - tos nevar saņemt vienlaicīgi, tas tiesa, bet pēc likumdošanas par katru ir atrunāts, kad un kas var saņemt...

Neesmus specs, tikai iepazinos ar Labklājības min. mājas lapā pieejamo informāciju, jo tas man pašai aktuāli tagad. Tad jau redzēšu, ko un cik man valsts samaksās...;-) (Un kā tos pabalstus nosauks)
Pinkrose
Pinkrose 28.06.2008 09:42
447 ziņojumi
... es runāju par vecāku pabalstu (māmiņu algu) un bērna kopšanas pabalstu - šiem diviem:-)
Pinkrose
Pinkrose 28.06.2008 09:44
447 ziņojumi
Mimra

ziņojumu: 117 27.06.2008 20:31

Roaā roze!

......Maternitātes un paternitātes pabalsts (t.s. māmiņu alga)......

Jā, jā, protams, ka tas nav pareizi, pasteidzos ar saviem komentāriem iekavās:-D
Pinkrose
Pinkrose 28.06.2008 09:49
447 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.