Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Slimiba
Labdien.
Ir tada situacija darbinieks parak biezi slimo. tas ir iznakot no slimibas lapas un sanemot darba apjomu - pec dienas divam aiziet atkal uz slimibas lapu.
Vai var vinu kaut ka pec likuma par to atlaist? Vai ir kaut kadi noteikumi par to?
Ieprieks paldies par informaciju.
Atbildes (29)
Nu tad rīkojieties! Pārbaudiet, kā vājinieks mājās ārstējas! vai nepārkāpj ārstēšanās režīmu! Ja varat pierādīt, ka "B" lapas laikā tusējis pa Turciju - aizejiet pie ģimenes ārsta un lūdzat anulēt lapu! Aizrakstiet uz MADEKKI, ka ģimenes ārsts dod lapas, lai pacienti pa ārzemēm braukātu (ticiet, vairāk ārsts tā nedarīs!). Un - anulēsiet kādu lapu vai B lapā ierakstīsiet piezīmi, ka pārkāpts ārstniecības režīms un ziņosiet VSAA - vairāk tas neatkārtosies! Jo VSAA lapu neapmaksās!
Par to ierakstu B lapā nzināju, patiešām būtu tā arī izdarījis. Nu jau vairs nekā - vakar pēdējo lapu atdevu, un vakar arī to atlūgumu iedeva, un aizgāja ar B lapas turpinājumu - lai turpinātu krāpt valsti (mūs - nodokļu maksātājus).
Tad jau tas Jums kā debesmanna pisdienās.
Spriežot pēc teiktā - vismaz man tas tā būtu.
Ar steigu labojos:
Tad jau tas Jums kā debesmanna pUsdienās.
Spriežot pēc teiktā - vismaz man tas tā būtu.
Ak, es nabadzīte - ko vecumdienās iesākšu?!....
Diezin vai šļupstēšanu atpazīs.
Drīzāk tad jau būs jārunā moderni - kūl, kruta, menedžēt, pozicionēt, mārketingot utt.
es vecumā tik sarežģītus vārdus izšļupstēt, izsvepstēt. izčāpstināt nemazam nevarēšu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture