Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
EDS un UIN avansa izziņa
Šorīt Latgales VIDā nodevu izziņu par UIN avansa aprēķinu no iepr. mēn. neto apgrozījuma un darbiniece ar pārmetumu sirdī paskaidroja, ka šo jau nu brīvā formā nevarot rakstīt, esot speciāla veidlapa. Turklāt arī caur EDS varot šo nodot.
Jautājums- EDSā tiešām ir izziņa par UIN avansu no apgrozījuma? Nevaru atrast un VIUu ar nevaru sazvanīt. Man škiet, ka EDSa ir tikai UIN avansa aprēķina forma parastā.
Atbildes (7)
Man arī šķiet tāpat kā Jums - veidlapas nav un EDS nododt nevar;-)
Būs man darbiniece galvu sajaukusi
Es jau nopriecājos, ka nebūs jāskraida uz VIDu ar šo vienīgo lapiņu.
EDSā ir dokuments UIN avansa aprēķins un tur 2.metodeir aprēķins proporcionāli iepriekšējā mēneša neto apgrozījumam.
Interesanti, ka var ieiet tajā 2.metode Man ne izdodas! Varbūt kads pateiks ka to var izdarit.
Можно, конечно, попытаться заполнять эту форму, но ни в одной колонке не будет цифр, если от нетто оборота аванс начислен, только если в 8 колонке писать текст.
Man nav gadījies aizpildīt UIN avansu šādas gadījumam, bet EDS tā iespēja ir paredzēta (http://www.vid.gov.lv/getfile.aspx?sid=1382). Kur likt kuru skaitli to jau var noprecizēt pie VID kosultantiem.
Protams, ja ir vēlme katru mēnesi viena dokumenta dēļ iet uz VID, tad var tā arī turpināt.
OOO cik patīkami jaunumi! Paldies! Par to es tā mīlu šo portālu, ka reizēm pērles atrodas :):):)
Jāiet čekot EDS
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture