Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Grāmatvežiem, kas apkalpo mājās mazos uzņēmumus Uz tēmu sarakstu
Atbildes (83)
Leciigaa, ja jau visi domās vienādi, tad jau būs garlaicīga dzīve. Katram taču dzīves uztvere ir savādāka. Tas, ka kāds domā savādāk nekā Jūs vēl nenozīmē, ka viņš ir muļķis.
Nemaz ne tik sen!
Esmu aizņemts - sagrābies darbus, un pagrūti tikt galā.
Pēc 15-tā atkal ceru parādīties biežāk.
Esmu aizņemts - sagrābies darbus, un pagrūti tikt galā.

Pēc 15-tā atkal ceru parādīties biežāk.

Šad un tad kaut kas parādās, būšu zināt.
Jo pats vairs nespēju - par daudz esmu sagrābies.
Starp citu, vienā man zināmā kantorī vajag grāmatvedi, es jau atteicu, aizrakstīšu uz e-pastu.
Jo pats vairs nespēju - par daudz esmu sagrābies.
Starp citu, vienā man zināmā kantorī vajag grāmatvedi, es jau atteicu, aizrakstīšu uz e-pastu.
13.06.2008 16:21
Leciigaa, ja jau visi domās vienādi, tad jau būs garlaicīga dzīve. Katram taču dzīves uztvere ir savādāka. Tas, ka kāds domā savādāk nekā Jūs vēl nenozīmē, ka viņš ir muļķis.
-----------------------
Es to piedāvāju kā motivācijas variantu.
Jūs tādas motivācijas iespēju neatbalstījāt.
Viss, kas sekoja no jūsu puses - ir uzskatāms par tādas motivācijas noliegumu vai tomēr kā citādi?
-----------------------
Es to piedāvāju kā motivācijas variantu.
Jūs tādas motivācijas iespēju neatbalstījāt.
Viss, kas sekoja no jūsu puses - ir uzskatāms par tādas motivācijas noliegumu vai tomēr kā citādi?

Leciigaa 13.06.2008 16:32
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Varu pat atsvaidzināt jums atmiņu....
Leciigaa
ziņojumu: 495 13.06.2008 13:53
Piedāvāju vēl vienu motivāciju: zinu, ka tuvākajā laikā apgrozījums augs, tomēr situācija nestabila. Tāpēc vajag progu, kas ļautu oreratīvi reaģēt uz katru dienu, uz katru brīdi.
Leciigaa
ziņojumu: 495 13.06.2008 13:53
Piedāvāju vēl vienu motivāciju: zinu, ka tuvākajā laikā apgrozījums augs, tomēr situācija nestabila. Tāpēc vajag progu, kas ļautu oreratīvi reaģēt uz katru dienu, uz katru brīdi.

Leciigaa 13.06.2008 16:34
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Visi gada pārskati sen jau kā nodoti. Nav neviena lielā, man nav tādu maģisku spēju arī kādu lielo vēl pagrābt. Lai Dieviņš pasargā!
E-pastu nosūtīju.
E-pastu nosūtīju.
Jā, paldies, izlasīju!:-(
Šodien apkārt tik daudz sapucējušies jaunieši staigā - izlaidumi! Prieks skatīties! (kamēr nav piemāvušies kā lopi)
Šodien apkārt tik daudz sapucējušies jaunieši staigā - izlaidumi! Prieks skatīties! (kamēr nav piemāvušies kā lopi)
un jaunietes arī
kamēr nav piemāvušās
vakar tāda blondīņu trijotne brauca trolejbusā
neko idiotiskāku par piedzērušos sievieti savā mūžā neesmu redzējis
bija iedzērušas laikam par 5 santīmiem, bet uzvedās tā, it kā būtu dzērušas par visu latu
skats bija nu ārkārtīgi pretīgs
kamēr nav piemāvušās
vakar tāda blondīņu trijotne brauca trolejbusā
neko idiotiskāku par piedzērušos sievieti savā mūžā neesmu redzējis
bija iedzērušas laikam par 5 santīmiem, bet uzvedās tā, it kā būtu dzērušas par visu latu
skats bija nu ārkārtīgi pretīgs

Aleksja 13.06.2008 22:18
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Pievienojos, Aivaram un Andaz par jauniešiem.Tad šiem jauniešiem vēl jāpietēlo - skat, kādi mēs vareni un drosmīgi.No malas patiešām pretīgi izskatās.:-(

Aivareno 14.06.2008 17:59
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Cleo
Pareizie vai nepareizie, bet tāds nu es nebiju gan.
Protams, esmu lietojis alkoholu savā mūžā, bet ne jau to izrādījis sabiedriskajā transportā.
Šoreiz Aivareno ir pateicis pareizi - par kapeiku iedzer, par rubli izrāda savu varenību (lasi - stulbumu un aprobežotību).
Pareizie vai nepareizie, bet tāds nu es nebiju gan.
Protams, esmu lietojis alkoholu savā mūžā, bet ne jau to izrādījis sabiedriskajā transportā.
Šoreiz Aivareno ir pateicis pareizi - par kapeiku iedzer, par rubli izrāda savu varenību (lasi - stulbumu un aprobežotību).
Esam jau arī dzēruši, smēķējuši.Bet to visu pa kluso, pa kluso.Jomums gribējās pamēģināt.Bet tie jau bija citi laiki.:-)

Aivareno 15.06.2008 21:11
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Jā, Aivareno, kur tie laiki... 
Tad zāle bija zaļāka, cukurs saldāks, sniegs baltāks un ūdens arī slapjāks...
Kur tie laiki, kur tie laiki...

Tad zāle bija zaļāka, cukurs saldāks, sniegs baltāks un ūdens arī slapjāks...

Kur tie laiki, kur tie laiki...

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt