По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

UIN izdrukas Uz tēmu sarakstu

UIN izdrukas
Kak novoje predprijatije platili UIN avans iz raschjota 0.5% ot netto oborota do sdachi godovogo otchjota za 2007 god. Pri zakritiji goda po UIN avansovogo raschjota poluchilsoj, chto UIN posle korekciji po koeficientu 2643.45 LVL, avansovije platezhi v 2008 godu do sdachi godovogo otchjota sostavili 3037.84 LVL. V rezuljattje poluchilosj, chto mi pereplatili UIN i v etom godu platitj nichego ne nado. Mozhet ja chto to ne ponimaju, no poluchiv raspechatki po UIN u menja pokazivajetsa v maje kakaja to levaja cifra 77.15, kotoruju ja dolzhna platitj jezhemesechno do konca goda i snejo uzhe naschtali peni
Lapochka
Lapochka 06.06.2008 11:46
955 ziņojumi

Atbildes (2)

Ja pec pagajusa gada ir izveidojusies parmaksa, tad sim gadam aprekinatie avansa maksajumi katru menesi samazinas so parmaksu
Sol11
Sol11 06.06.2008 12:18
342 ziņojumi
Dozvonilasj do nih, u nih oshibka okazalasj, ne nado mne nichego platitj v etom godu.:-D Nervov uzhe celij komok
Lapochka
Lapochka 06.06.2008 12:19
955 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.