Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Par summēto darba laiku un svētku dienām Uz tēmu sarakstu
Atbildes (8)
tādā gadījumā plānotais darba laiks tik un tā paliek, bet Jūsu gadījumā plānotais un faktiski nostrādātais sakritīs. Svētku dienas būs jāapmaksā tikai tajā gadījumā ja faktiskā darba diena iekritīs svētku dienā

Larao 04.06.2008 12:55
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Neslēdziet darba, bet vadības līgumus ar atlīdzību tad galva nebūs jālauza un tabeles vispār jāstāda;-)
Svētku dienas būs jāapmaksā tikai tajā gadījumā ja faktiskā darba diena iekritīs svētku dienā
Bet kā tad to varēs zināt vai viņi tajā dienā būtu iedomājušies nākt uz darbu un cik stundas cien.kungibūtu tad izdomājuši pastrādāt.Grafika ta nav;-)
Bet kā tad to varēs zināt vai viņi tajā dienā būtu iedomājušies nākt uz darbu un cik stundas cien.kungibūtu tad izdomājuši pastrādāt.Grafika ta nav;-)

tas tika atspoguļots faktiskajā darba laika tabelē

Larao 04.06.2008 13:01
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
tas tika atspoguļots faktiskajā darba laika tabelē
Nevaru iedomāties kā tas ir iespējams. Kas to var izzīlēt? Jo atnāk kādu dienu kaut ko padara, tik stundas arī atzīmē tabelē.
Nevaru iedomāties kā tas ir iespējams. Kas to var izzīlēt? Jo atnāk kādu dienu kaut ko padara, tik stundas arī atzīmē tabelē.
Ilma, jā esmu šo to palasījusi par vadības vai pilnvarojuma līgumiem, bet es sapratu, ka tas darbojas, ja saimnieciskā darbība nenotiek?
74.pants. Atlīdzība gadījumos, kad darbinieks neveic darbu attaisnojošu iemeslu dēļ
(1) Darba devējam ir pienākums izmaksāt šā panta trešajā daļā noteikto atlīdzību, ja darbinieks neveic darbu attaisnojošu iemeslu dēļ, īpaši gadījumos, kad darbinieks:
neveic darbu svētku dienā, kas iekrīt darbiniekam noteiktajā darba dienā;
Ja plānotajā darba laika tabelē svētku diena ir brīvdiena - nav jāapmaksā, jo darbiniekam nebija paredzēts strādāt.
Apmēram šādu atbildi sniedza Darba inspekcija decembrī.
(1) Darba devējam ir pienākums izmaksāt šā panta trešajā daļā noteikto atlīdzību, ja darbinieks neveic darbu attaisnojošu iemeslu dēļ, īpaši gadījumos, kad darbinieks:

Ja plānotajā darba laika tabelē svētku diena ir brīvdiena - nav jāapmaksā, jo darbiniekam nebija paredzēts strādāt.
Apmēram šādu atbildi sniedza Darba inspekcija decembrī.

Bruklena 04.06.2008 13:25
211 ziņojumi
211 ziņojumi
Ilma, jā esmu šo to palasījusi par vadības vai pilnvarojuma līgumiem, bet es sapratu, ka tas darbojas, ja saimnieciskā darbība nenotiek?
Kāpēc tad tā? Visi valdes locekļi var vadīt uzņēmumu ar vadības līgumu.Un Jūsu divi kungi pēc tādiem izskatās ka droši varētu vadīt neslēdzot darba līgumu.Simtiem valdes locekļi tā darbojas gan bez atlīdzības gan ar atlīdzību.
Kāpēc tad tā? Visi valdes locekļi var vadīt uzņēmumu ar vadības līgumu.Un Jūsu divi kungi pēc tādiem izskatās ka droši varētu vadīt neslēdzot darba līgumu.Simtiem valdes locekļi tā darbojas gan bez atlīdzības gan ar atlīdzību.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt