По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

Darba devēja ziņojums (VSAOI un IIN) Uz tēmu sarakstu

Darba devēja ziņojums (VSAOI un IIN)
Sveicinaati... man radusies probleema ar EDS.... man noraida atskaiti - darba deveeja zinjojums....

Lieta taada, ka ir tikusi nodota atskaite, bet tagad ir pamaniita kjuuda.... samazinaata alga, liidz ar to mainas arii nodoklju summas.... labojot veco atskaiti izlaboju 4 ailiiti - Darba ienaakumi latos.... liidz ar to nomainaas arii 5 ailiite - Aprēķinātās VSAO iemaksas. jautaajums - vai shajaa gadiijumaa kad laboju jau iesniegto atskaiti ( samazinaas darba alga) man ir jaaizpilda arii ailiite 6 - Precizētie darba ienākumi ((+) vai (-) latos) un 7 ailiite - Precizētās aprēķinātās VSAO iemaksas ((+) vai (-) latos).

es saprotu, ka shajaas ailiitees 6 un 7 ir jaaievada labotaas summas - taatad samazinaataa alga.... bet vai summa ir jaaievada ar miinusa ziimi? esmu pamatiigi saputrojusies....
Chikita
Chikita 29.05.2008 10:56
355 ziņojumi

Atbildes (3)

VSAOI atskaites nevar labot.varveikt korekciju tikai par vienu iepriekšējo mēnesi.vecākos mēnešus koriģē ar tekošā mēneša algu un protams VSAOI.Piemērojot tekošajā mēnesī kļūdu ar + vai -tikai skaitlim jāiznāk pozitīvam.
Ilma
Ilma 29.05.2008 11:07
30495 ziņojumi
ieprieksh alga bija 500 Ls - tagad noteikta 165 Ls.... man nekaadi nesanaak + ziime

165-335 ( starpiiba 500-165) ko dariit?
Chikita
Chikita 29.05.2008 11:23
355 ziņojumi
Tad jādod tekošā mēneša algas ar nulli un VSAOI tāpat kamēr iznāk pozitīvs skaitlis:-)
Ilma
Ilma 29.05.2008 11:29
30495 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.