Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
kases grāmatas eksemplāri Uz tēmu sarakstu

Diamonds 28.05.2008 07:52
119 ziņojumi
119 ziņojumi
Atbildes (46)
Nu tad nākošreiz piedāvājat VID darbiniekiem variantu ar *sastiķēšanu* . 
Lai Dievs dod, ka viņi Jūs pareizi saprastu.
P.S. Bet *brošēšana* kā darba izpilde , kādā tā japiemēro, nozīmē - ka dokumenti tiek /vajadzības gadījumā/ locīti, komplektēti un sastiprināti ... gan bez brošas.

Lai Dievs dod, ka viņi Jūs pareizi saprastu.
P.S. Bet *brošēšana* kā darba izpilde , kādā tā japiemēro, nozīmē - ka dokumenti tiek /vajadzības gadījumā/ locīti, komplektēti un sastiprināti ... gan bez brošas.

Liepupe 29.05.2008 21:03
nav ziņojumu
nav ziņojumu
подшиваю к кассовым документам.....
Tā nebūs īsti pareizi. Kases grāmatas visām lapām jābūt vienkopus - brošētām, ar kādu no Madlēnas brošām...
Tā nebūs īsti pareizi. Kases grāmatas visām lapām jābūt vienkopus - brošētām, ar kādu no Madlēnas brošām...

Ну так не у каждого есть брошь от Мадлен, поэтому кому-то приходится и просто к кассовым документам подшивать.8-)
Kāpēc tieši Madlēnas? Kuri MK noteikumi to nosaka? Vai tad nav ar citu kundžu, kam ir lielas brošu kolekcijas? Savādāk sanāk tāda Madlēnas lobēšana...

Dimma 30.05.2008 08:25
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi

хммммм.... никто е хочет в виде поспрАшать?

090909 30.05.2008 09:06
3245 ziņojumi
3245 ziņojumi
bet tā arī laikam tajos noteikumos nav precīzi izskadrots, ko tieši nozīmē "brošēt"? P.s. ...stāts par Madlēnu bija labs... kārtīx rīta jox.
Я распечатываю 2 экз.
1 экз. + ордера - бухгалтеру
2 ээкз. кассиру
1 экз. + ордера - бухгалтеру
2 ээкз. кассиру

Inst 30.05.2008 12:42
nav ziņojumu
nav ziņojumu
и оба в одном ящике стола?;-)

090909 30.05.2008 14:20
3245 ziņojumi
3245 ziņojumi
Madlēna Olbraita man patīk, patīk arī viņas brošas, tāpēc lobēju viņu.
Viņa jau tepat kaimiņu tante vien ir - no Polijas, tikai aizceļojusi uz Ameriku un tur uzkalpojusies.
Mūsu Vaira arī pārņēma no viņas brošu modi, var arī no Vairas aizņemties, ja kas.
Viņa jau tepat kaimiņu tante vien ir - no Polijas, tikai aizceļojusi uz Ameriku un tur uzkalpojusies.
Mūsu Vaira arī pārņēma no viņas brošu modi, var arī no Vairas aizņemties, ja kas.

Dimma 30.05.2008 19:00
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi
30.05.2008 18:59
-------
Nesklikti būtu Jums ar pīpi uz jumta pasēdēt. Pīpe jau varētu arī nebūt no VČ kolekcijas. Toties proces gan varētu būt svētīgs.
-------
Nesklikti būtu Jums ar pīpi uz jumta pasēdēt. Pīpe jau varētu arī nebūt no VČ kolekcijas. Toties proces gan varētu būt svētīgs.

Liepupe 30.05.2008 19:40
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Es katru otro vakaru sēžu ar pīpi uz jumta.
Liepupe, vai Jūs domājat, ka man to vajadzētu darīt biežāk?
Jūsu argumenti?
Liepupe, vai Jūs domājat, ka man to vajadzētu darīt biežāk?
Jūsu argumenti?
Incanti - ko mēs vēl varētu sagaidīt, ja jau pēc tā, ka neesat pirmo reizi ar pīpi uz jumta, kā sakāt - ir tikai piedāvājums aizņemties brošas tieši no šīs personas … kases grāmatu brošēšanai.
Lēciens retorikā iepriekšējā coment– acīmredzams. Nekā jauna. Tāpēc arī šis un tieši tāds.
Varat ar lielāko prieku laist gar ausīm šo coment..
Lēciens retorikā iepriekšējā coment– acīmredzams. Nekā jauna. Tāpēc arī šis un tieši tāds.
Varat ar lielāko prieku laist gar ausīm šo coment..

Liepupe 30.05.2008 23:16
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Kaut ko tādu varēja gaidīt.

Liepupe 31.05.2008 20:02
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt