Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PVN atmaksa par eksportu...!!!!! Uz tēmu sarakstu
PVN atmaksa par eksportu...!!!!!
Vai kāds jebkad ir nesis eksporta deklarācijas uz VID-u lai saņemtu kkādas PVN atmaksas(?) no valsts? Šausmīgi miglaina lieta, par kuru neviens (ieskaitot mūsu zvērināto revidentu

) neko man nevar pateikt! Tikai VID Muitas pārvalde vienmēr apjautājas, vai neesam izmantojuši šādus te labumus...
Atbildes (11)
А в чём проблема то? Прочтите 12 статью закона о ПВН и пишите заявление на возврат переплаты, если она есть и экспорт при этом составляет не менее 50% от оборота.
Не экспортные декларации носить надо. Надо писать обычное заявление на возврат НДС. Если по декларациям получается переплата, то проверят и должны вернуть переплату. Все в законе "О НДС" написано.
Но может и не быть переплаты, если кроме экспорта есть еще и сделки на внутренней территории.
Par eksportu vispar viss neskaidrs, ipasi par to atmaksu.
Viss notiek ta? Kads pardod preci, valsti kas nav ES, par 40 eur + pvn 21% = 48.4? Pvn ( 8,4 eur ) jasamaksa valstij, lai pec tam atgut?
Kada jega tur sur naudu maksat?
Nemaksa tak valsts to pvn ka bonusu eksportetajam no valsts budzeta.
или ждите конца года
Не жду конца года- ВИД ежемесячно возвращает переплату без заявления.
Правда суммы небольшие,т.к. местных затрат мало.
Šausmīgi miglaina lieta, par kuru neviens (ieskaitot mūsu zvērināto revidentu ) neko man nevar pateikt!
Нет в этом ничего туманного

При возврате ПВНа по экспортным сделкам, проверяют в основном предналог по партнерам, оплате и экономической сущности.
Все декларации есть в системе ВИДа.
Ser, вопрос 2008 года
Ka veidojas eksporta pvn?
Ser, вопрос 2008 года
Не заметил год возникновения
EX-1 - экспортная декларация, по которой поставщику возмещается НДС. Для этого нужно, чтобы груз покинул границы ЕС.
no ka tas PVN rodas ka to atmaksa?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture