Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Zalktis, vai var lietot citām firmām? Uz tēmu sarakstu
Zalktis, vai var lietot citām firmām?
Vienai firmai ir licenzēts zalktis, bet priekšniece vēlas vērt vaļā vēl 2 firmas, vai šīm 2 firmām arī būs jāpērk zalktis licenze, ja tiek strādāts ar vienu datoru un viens grāmatvedis? Vai nevar kaut kā iznomāt?
Atbildes (9)
Man liekas ka vajag ar firmām noslēgt līgumu par grāmatvedības apkalpošanu.
Klepa, vai tad uzņēmums, kurš nenodarbojas ar grāmatvedības pakalpojumiem var noslēgt tadu līgumu?Vai tad nevajag nekādu licenci?
Varbūt var vienkarši "izīrēt" šo programmu???;-)
Diemžēl bet grāmatvedības pakalpojumus sniedz kas grib- kaut vai sētnieks. Tātad droši var slēgt līgumu par grāmatvedības kārtošanu.
Es citu iespēju, kā nopirkt katrai firmai Zalkti neredzu.Varbūt kāds kolēģis saskata šo iespēju?:-)
kāpēc gan nenopirkt v;el divas licences, ja jau var atļauties atvērt vēl divas firmas, tad var atļauties nopirkt nieka divas Zalktis licences.
Ja tā ir grāmatvedības firma un Zalktis tiek izmantots tikai uz viena datora, papildus licence nav nepieciešama.
Ja Zalkti izmanto uz vairākiem datoriem, vajag vairākas licences.
Tā man kādreiz skaidroja Zalktis paši.
Un tas arī licencē ir ierakstīts, atliek vien izlasīt.
Bet ja tas ir viens gramatvedis ar vairakam firmam , tad ka sanak?
"izīrēt" šo programmu конечному пользователю НЕЛЬЗЯ и не только эту
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture