Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedība individuālajiem komersantiem Uz tēmu sarakstu
Grāmatvedība individuālajiem komersantiem
Labdien.Esmu grāmatveža palīgs un man papildus darbiņu piedāvā veikt grāmatvedības uzskaiti IK (masāžas,kosmetoloģija).IK ir tikko nesen dibināts.Līdz šim nav nācies saskarties ar vienkāršo grāmatvedību un nezinu kāds ir darba apjoms (jo brīvā laika nav daudz),tāpēc jautāju jums-kādas atskaites,cik bieži un kas jāievēro,lai nerastos problēmas ar VID.Paldiespar jebkuru info.
Atbildes (9)
я вот сегодня лазила в архивах пользователей и там куча информации и таблиц уже готовых есть

и всё у них очень понятно
Титок, инфа в архивах уже устаревшая, потому как законы недавно поменялись. Не советую ею пользоваться.
Paldies-meeginaashu paskatiities...
Ja IK ir darbinieki, tad reizi mēnesī soc.atskaiteun IIN, SAOI,Riska nodeva.
Pašam IK reizi ceturksnī soc. atskaite.
Katru mēnesi saimnieciskās darbības ieņ. izd. uzskaites žurnāls, ja ir PVN maksātājs - tad arī PVN žurnāls un katru mēnesi PVN deklarācija. Vēl citus reģistri, piem. kreditoru debitoru uskaitei utt.
Pašam IK reizi ceturksnī soc. atskaite.
Вовсе не обязательно.
Albina- vai var savādāk, kaut ko laikam esmu palaidusi garām.:-(
Если доходы не будут превшать 150 латов, можно не регистрироваться плательщиком соц.налога.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture