Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Rēķins EUR un LVL Uz tēmu sarakstu
Atbildes (5)
Если больше нечем заняться, то можете граматовать, а если есть чем, то начхать на этот сантим и забыть.
Nupat esmu pārņemusi jau iestrādātas firmas grāmatvedību, un skatos iepriekšējos grāmatojumus...tādas lietas tika grāmatotas!
Bet kā ir bankā pie apmaksas, kad maksājam EUR!? Tad šis santīms vienalga izpeld!?
Bet kā ir bankā pie apmaksas, kad maksājam EUR!? Tad šis santīms vienalga izpeld!?
Tt7
ziņojumu: 20620 17.04.2008 19:16
Если больше нечем заняться, то можете граматовать, а если есть чем, то начхать на этот сантим и забыть.
Es pilnīgi piekrītu!
ziņojumu: 20620 17.04.2008 19:16
Es pilnīgi piekrītu!
Paldies, nomierinājat!Jo es jau vairākkārtīgi apstājos pie šī grāmatojuma un domāju "kapēc? ko es nesaprotu?"!
А я бы завела этот счёт в евро, который автоматом по курсу БЛ переводится в латы и не было б у меня никакой разницы в сантим. И заплатила б я либо EUR(475.25), либо LVL(334.01). И пусть за этот сантим голова болит у того, кто выписал такой счёт :).
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt